Fidesz-KDNP szavazók! Ti hogyan tudtok elszámolni Szájer
József - Fidesz alapító - bűneivel? 25 pasi?
Figyelt kérdés
25 férfival szeretkezett, illegális drogok használatával és annak bőséges birtoklásával. Úgy, hogy a járványhelyzetre kiszabott szabályokat is áthágta.
Keresztények! Fideszesek! Mit szóltok ehhez? A ti gyerekeiteknek ezt az embert szeretnétek példaként felmutatni?
25 férfi egy éjszaka alatt... sok kifejezetten könnyűvérű kicsapongó nőnek alig van meg ennyi egész élete alatt! Na de Szájernek.
Hát először is a drogos vádat ejtették ellene szóval az egy pletyka volt úgy tűnik. Ezen kívül pasz nekem könnyű dolgom van soproni vagyok ahogy Szájer is kicsi város ez itt már mindenki tudta évtizedek óta :D
2021. dec. 10. 00:58
2/23 anonim válasza:
Balos szavazók! Ti hogyan tudtok elszámolni Gyurcsány Ferenc bűneivel?
2021. dec. 10. 00:58
3/23 anonim válasza:
K*rva gáznak tartom.
2021. dec. 10. 01:01
4/23 anonim válasza:
Mer’ a gyúúrcsány jobb vót????
2021. dec. 10. 01:02
5/23 anonim válasza:
Bár kutyás szavazóként nem nekem szól a kérdés, de neked miből következik az, hogy fideszes képviselőket állítanak példaképnek? Neked akkor neked a cigicsempész, patkányozó, alkoholista balos képviselők a példaképeid?
2021. dec. 10. 01:03
6/23 anonim válasza:
semmi bizonyíték nincs rá h drogozott volna, maga a cselekedet undorító, viszont egyetlen mondattal sem próbálta propagálni ezt a fajta viselkedésformát sem rám sem senkire, főleg nem gyerekekre, lebukása után vállalta a felelősséget és lemondott, Lackner lemondott?
2021. dec. 10. 01:04
7/23 anonim válasza:
Én Mi Hazánkos vagyok, de annyit elmondhatok, hogy egészen a botrányáig nem is tudtam, hogy létezik a tag, ahogy egyébként a fideszes ismerőseim sem tudták. Borkai létezéséről sem tudott az átlag magyar a győrieken kívül egészen a botrányáig. Engem nyilván nem lepett meg az újabb balhé, akinek egy csöppnyi esze van, az tudja, hogy kb. csak a radikális pártokban vannak normális emberek, a többi párt aberráltak, nemzetvesztők, tolvajok meg egyéb bérrabságba való senkiháziak gyülekezete. A fideszkárosultaknak pedig nyilván csak a Győző számít.
2021. dec. 10. 01:08
8/23 anonim válasza:
Nem nekem kell elszámolnom, nem én követtem el. Eszem ágában sincs senkinek példaképként állítani. Az illető meg már rég visszavonult. Ennyi erővel a balosok hogy számolnak el Rákosi bűneivel.
De ez nálam ez a kanyarban nincs ahhoz képest, hogy MZP egy politikustársa lányát fenyegette meg, és még nem vonult vissza.
2021. dec. 10. 01:42
9/23 anonim válasza:
gyúcsány 26-al csináta vóna
2021. dec. 10. 02:24
10/23 anonim válasza:
Nyilván az emberek esendők, minden párt tagjai közt lehetnek ilyenek.
.A lényeg hogy az adott párt ezt követendő példának tartja e vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!