Most van egy éve hogy az állkeresztény, állkonzervatív, melegellenes alaptörvényünk írója Szájer orgia József a rendőrök elől benarkózva menekült míg elfogták az ereszen. Te hol voltál egy éve mikor megtudtad ezt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 15:31
1/12 anonim válasza:
Fogalmam sincs, kit érdekel ez ma már.
3/12 anonim válasza:
Nyelvtanórán neked is ajánlom :)) állkonzervatív? Nem jelzett pirosat a helyesírásfigyelőd? :)
4/12 anonim válasza:
Amikor Szajer menekult, en a szobaban voltam meg es nagyon haragudtam Jozsira, hogy magaval vitte a 'bogyokat' .... jo lett volna ha hagy itt par extasyt, mert a buli meg ment tovabb :)))
5/12 anonim válasza:
áll - az arc része
ál - nem igazi, hamis
Nem ártana legalább magyarul meganulni, hülye kérdések kiírása helyett!
6/12 anonim válasza:
Szajjer csak magara vonta a figyelmet es elvitte a balhet ... kozben egy sokkal nagyobb hal bujkalt a szekrenyben :)))
7/12 anonim válasza:
6-os milyen nagyhalról tudsz szekrényben úszkálva? Ki volt még épp Brüsszelben a vezérkarból?
9/12 anonim válasza:
Épp egy másik ereszen sikeresen elmenekültem a drogokkal. Nehéz volt kivárni egy csatornában pucéran az estét, amikor senki nincs az utcán, de végül egy haver hozott ruhát.
//Egy másik politikus.
(csak vicc :)))
10/12 anonim válasza:
Olyan kibaxottul jó lenne, ha ezek a kérdések nem hemzsegnének a helyesírási hibáktól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!