Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek a béremelések, ha...

Minek a béremelések, ha úgysincsen infláció Orbánék szerint?

Figyelt kérdés
A megtakarításokat meg szépen elinflálja..

2021. dec. 9. 09:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#19 az infláció nem devizára van. Forintom van rekord infláció. Nem tűnt fel?

Amúgy igen devizában történő kiadásokkal rendelkeznek hiszen Magyarország szinte mindent importál, azt is devizáért veszik a boltokba, amiért te forinttal fizetsz... egyre többel.

"kutya ugat, a karaván halad" köszi a megerősítést, bár eddig is világos volt hogy fideszkomcsi vagy, de így már bizonyítva is van.

Te inkább ne papolj a tanulásról gyári robotként :)

Ne terelj "elvtárs" a gázról! Aki a "rezsicsökkentést" benyeli, ne papoljom logikáról. Inkább tanulj, és akkor majd átlátsz ez ilyen egyszerű összefüggéseken is.

2021. dec. 10. 09:11
 22/29 anonim ***** válasza:
33%

#21. Az infláció mellett árfolyamot is említettél. Elmondanád, hogy téged az konkrétan mikor érint? Nyaraláskor? :))

"hiszen Magyarország szinte mindent importál,"

Ezzel szemben a valóság az, hogy sokkal többet exportál az ország, mint importál. Házi feladat megnézni, hogy melyiküknek előnyös a gyenge forint. Imádom a fogalmatlan balfékeket...

Az irreleváns, gázos elmebajodat megpróbálom utoljára elmagyarázni, kérlek nagyon figyelj?

- Nyomorogunk, éhezünk, mindenki szegény, a KSH hazudik.

- Ehhez képest még a pandémia csúcsán is egészen tűrhető a helyzet, valahogy nem alakult ki kormányváltó hangulat.

- Semmit sem ér a pénzünk, mert az árfolyam.

- Már akinek, az én nevemben ne nyilatkozz, pár évvel ezelőtt olyan szép emelést kaptam, hogy még a mostani infláció sem fáj.

- Persze, mer' te biztosan egymilliót keresel, aha.

- Csak százalékot írtam, te diszkalkuliás retardált, te.

- Jó, de...mi van a gázzal?

- Mi lenne b+, te hoztad fel! Inkább arról beszélj, hogy miért hiszi azt minden fogyatékos ballib, hogy a forint árfolyama az egy gazdasági mutatószám, amikor ráadásul épp az ő szellemi vezetőik hangoztatták (amikor még kormányon voltak), hogy gyenge forintra van szüksége a gazdaságunknak.

- Mert a nyaralás, meg az import termékek.

Itt tartunk most. Amúgy PogiZoli neked is nagyon szépen elmagyarázza, hogy miért egy fogalmatlan balfék, aki a forint árfolyamával akarja mérni a gazdaság teljesítményét. Pedig ő finoman szólva sem vádolható a Fidesz irányába való elfogultsággal.

[link]

Amúgy tudtam, hogy a karavános dumától rögtön ugrik a nyúl a bokorból. Túl egyszerű. :))

2021. dec. 10. 09:50
 23/29 anonim ***** válasza:

#22 komcsikám! Még a kaja nagy részét is importáljuk, euroért, dollárért. Műszaki cikkekből pedig mindent.

Persze hogy egyszerű a karavános duma, már évekkel ezelőtt is használtam a paródia oldalamon, és mondtam az elvtársaidnak, hogy lehet el kéne engedni mert rögtön világossá teszi hogy kik is írnak :), meg a többit is amit írtál, a hurrápropagandát.

Forint árfolyamról az pedig egy felcsúti KISZ titkár beszél itt: [link] 🤣

2021. dec. 10. 11:40
 24/29 anonim ***** válasza:
50%

23, én ezt már nem bírom amit leművelsz itt.

[link]

Most komolyan, vannak egyenlegek, számok. Magyarország többet exportál, mint amennyit importál, és téged nem érdekel, te csak a saját hülyeségedet szajkózod. Ugye azt tudod, hogy az a 100 ember akit ismersz, nem reprezentálja az ország gazdaságát? Szörnyű ezt megérteni ugye?

2021. dec. 10. 11:47
 25/29 anonim ***** válasza:

#24 aztán mit exportál? Amit összerakott abból amit importált 😆 papíron...

Húha azok akiket ismerek reprezentálnak az ország gazdaságát akkor elég jól állna!

De sajnos nem, ők a szerencsésebbek.

Hülyeséget én nem szajkózok, nem vagyok fidesz-komcsi propagandista, nem vagyok az elvtársad.

2021. dec. 10. 11:51
 26/29 anonim ***** válasza:
50%
Eléggé kis egyszerű fogyatékos vagy, szarok a fideszre, meg a többi nyomorék bandára, de úgy látom aki nem szajkózza veled, hogy minden milyen szar itt, az csak fideszcsicska lehet. Kis görény :DDDD
2021. dec. 10. 11:52
 27/29 anonim ***** válasza:

#26!

Hagyd rá! Mélybalos barátunk nagyon hamar ki szokott fogyni az érvekből, és akkor mindenkit elkezd komcsizni, aki nem a komcsik szövegét ismételgeti. :D

2021. dec. 10. 12:06
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 #26 Na komcsikám összekeverted a felhasználóidat 🤣

Megesik 🤭

Csinálj inkább magadnak még egy 48% os fizetésemelést a vörös csillag traktorgyárban 😆

2021. dec. 10. 18:33
 29/29 anonim ***** válasza:

#28. Látom, vergődsz. Helyes. :)

Segítségül: én a 22-es választ írtam utoljára, a többihez semmi közöm. Úgy tudsz elkülöníteni, hogy egyedül én válaszoltam neked következetesen a "#21." formátumban. Ha nem lennél felmentve logikából, segítség nélkül is látnád. :) A többiek tőlem függetlenül nevetnek rajtad, de nyugodtan hidd csak, hogy több nicken írok neked, a Fideszre is én szavazok kétmilliószor. :)

2021. dec. 11. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!