Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Pétert miért nem rakják...

Jakab Pétert miért nem rakják már ki a Parlamentből?

Figyelt kérdés

Már ott tartok, hogy tökmindegy mit beszél, mert annyira irritálóan, nagyképűen teszi, hogy egyszerűen nem érdekel. Mindig ő az, akit figyelmeztetni kell, hogy van házszabály. Olyan, mint egy rossz diák, akir fegyelmezni kell.

Meddig tűri még meg a Jobbik?

2021. dec. 9. 02:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Örülnék neki. Eleinte még én is felkaptam a fejem, hogy hmm milyen jól oda mondja! Viszont annyira túlzásba vitte hogy mára már gyerekesnek, komolytalannak és nevetségesnek tartom.
2021. dec. 9. 02:53
 2/22 A kérdező kommentje:
Korábban én is bírtam, de már nem.
2021. dec. 9. 03:06
 3/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem kötelező nézni.
2021. dec. 9. 03:43
 4/22 anonim ***** válasza:
30%
Rossz diák, lehet enyhe megfogalmazás.
2021. dec. 9. 04:07
 5/22 anonim ***** válasza:
10%
Mert ő lesz a következő kormány elnöke.
2021. dec. 9. 04:12
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy még Kövért se vágták ki.
2021. dec. 9. 04:13
 7/22 anonim ***** válasza:
65%

Nekem meg poont, hogy bejön a stílusa. Végre valaki a másik oldaról mer visszaszájalni, és nemcsak az van, hogy alárendelődnek Viktor Viktorovics Traktorta von Viktortotának.

Így kezd egyfajta kiegyensúlyozottság lenni a Politikában. Csak "ennek" lehet beszólni mindenkinek?:

https://www.youtube.com/watch?v=VBnH7FCdaA0

2021. dec. 9. 04:25
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
A fideszesek nem zavarnak?csak az zavar aki ellenzékben kritizál? mikor korcsosult el ennyire az emberek értékrendje?
2021. dec. 9. 04:28
 9/22 anonim ***** válasza:
67%
8-as engem nem zavar a kritizálás, sőt, de amit csinál Jakab, az csak primitív hepciáskodás.
2021. dec. 9. 05:12
 10/22 anonim ***** válasza:
71%
Abba a bohózatba ami a magyar országgyűlesben van simán belefér ez is. Itt már rég nem az ország ügyeiről döntenek, hanem, hogyan lehet az Eu- s pénzeket, és az állami támogatásokat családtagokon, haverokon keresztűl lenyúlni. Így mondva csináltan magyar nagytökéseket csinálni, akik állítólag megmentik a hazát, ez az ami soha nem fog bekövetkezni.
2021. dec. 9. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!