Az normális, hogy Jakab Pétert 10 millióra büntetik a parlamenti cirkusza miatt, a pedofil Kaleta Gábor nagykövetet pedig magéngéppel hazareptetik és 500 ezer forintra bírságolják?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 16:11
1/26 anonim válasza:
Persze, hogy normalis ... nyugodj meg kishaver! :)))
3/26 A kérdező kommentje:
ja oké, csak elsőre furának tűnt, de már értem :)
2021. máj. 21. 16:17
4/26 anonim válasza:
Egy olyan elszólást, hogy "ficsúr" én még cirkusznak sem neveznék. Nem is csúnya szó, nem is üvöltözte, nem is ismételgette.
5/26 anonim válasza:
Ne aggodj ... van mibol fizetni, de ha megsem ... meg mindig kaphato 'parizsi' :)))
6/26 anonim válasza:
5: "Ne aggodj ... van mibol fizetni, de ha megsem ... meg mindig kaphato 'parizsi' :)))"
Neked aztán van igazságérzéked, Mihályka!
8/26 anonim válasza:
Igen, abban az országban, ahol ezt hagyják, normális.-
9/26 anonim válasza:
Teljesen. Kaleta a világon semmi kárt nem okoz nekem, míg az a bunkó az állandó cirkuszolásával szégyent hoz az egész parlamentre.
Amúgy hazudsz persze, mert Kaleta felfüggesztett börtönt kapott alapbüntetésként, a pénzbüntetés mellékbüntetés.
10/26 anonim válasza:
9: "Kaleta a világon semmi kárt nem okoz nekem, míg az a bunkó az állandó cirkuszolásával szégyent hoz az egész parlamentre."
Egyrészről milyen megengedően elnéző vagy, másrészről pedig dől belőled a vak gyűlölet, te szerencsétlen idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!