Kövér László megtehetné, hogy végleg kitiltja a parlamentből Jakab Pétert?
Bár szeretném, hogy ennek még a lehetősége se legyen meg, mert annyira abszurdum, de ki lehet tiltani képviselőket meghatározott időtartamra az országgyűlésből. Biztosítani kell nekik a jogot, hogy követhessék az ülést, szavazhassanak, felszólalhassanak távolról.
Állandó kitiltás lehetősége viszont már tényleg a demokrácia meghurcolása lenne (még az eddigieknél is jobban).
A Parlament is egy munkahely, nem? Ha én a munkahelyemen tiszteletlen vagyok a főnökeimmel, akkor kirúgnak. Most itt ebben az esetben Jakab főnökei Kövér meg Orbán, akikkel tiszteletlen módon viselkedik, szóval kirúghatnák simán.
Itt írták egyesek, hogy ez nem lenne demokratikus. Most őszintén, ki nem szarná ezt le? Eddig mindent letojtunk...
🤣🤣🤣
Jaj. Tudod, én utálom a kormányt, de az ellenzék sem a szívem csücske. És emiatt Rákosi elvtársnak hű híve lennék, ha 1952 lenne.
Nagyon nagy volt ez a komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!