Bejutnak a parlamentbe?
Mit gondoltok róla, és a pártjáról?
Mit gondoltok az alábbi videóban elhangzottakról?
Engem kicsit meg is lep, hogy jobb szélen a kormány váltás iránti vágy erősebb mint a Gyurcsány elleni utálat.
Mert azért a Jobbik még radikális korában is simán tudott 10% körül hozni és az igazi Jobbikosok most a Mi Hazánknál kéne legyenek de mégse tudnak egy normális támogatottságot felmutatni.
Ennek ellenére én azért remélem, hogy a 2019-es EP választáshoz képest tudnak erősödni és 3%-ról fel tudnak menni 5-re. (bár a várható nagy részvétel nem nekik fog kedvezni)
Szerintem elérik az 5%-ot. Én rájuk szavazok listán és egyéniben is. Egy ilyen programra rajtam kívül sokaknak szüksége van, a kérdés csak az, hogy hány emberhez jutnak el a Mi Hazánk üzenetei.
U.I: az előttem lévő valószínűleg nem ismeri a fasizmus jelentését.
Rájuk szavaznák de ha nem jutnak be a parlamentbe akkor elpocsékolom a szavazatomat.
Most azt tartom nagyon fontosnak, hogy a Gyurcsány-Dobrev vezette ellenzék ne kerüljön hatalomra. A Fideszre szavazok mert ezeket utálom.
#8 Már szinte biztosan bejutnak. A Medián 5%-ra mérte a Mi Hazánkat. Legutóbb is ők jósolták meg a legjobban a választás eredményét.
Orbánék helyett inkább szavazz Toroczkaiékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!