Mi az az LMBTQP?
Figyelt kérdés
A fideszesek miért teszik a P betűt a végére?
Kerestem sok helyen, de semmiféle hiteles választ nem kaptam, mindössze annyit hogy a P-t valami magyar szokásból írják a végére...
2021. dec. 8. 16:15
2/11 A kérdező kommentje:
A pedofiloknak mégis miköze van ehhez? 🤔
2021. dec. 8. 16:18
4/11 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy a Fidesznek miért az LMBTQ zavarja és erre csinál törvényt, mikor inkább a Kaletához hasonlóaktól kéne megvédeni őket! Nincs igazam?
5/11 anonim válasza:
A szexuális aberrációk egyik fajtája, ahogy a többi is. Kezdetben ők is a mozgalom részei voltak amúgy, csak később váltak le.
6/11 anonim válasza:
4: a gyermekvédelmi törvény a Kaleta bírósági ítéletére adott reakció volt, ha eddig nem esett volna le.
7/11 A kérdező kommentje:
5
Bármiféle bizonyítékod van?
2021. dec. 8. 16:24
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Jaaa. Ezt te el is hiszed?
Az LMBTQ és amiről szó van nem egyenlő egymással, nem is egy kategória, ha még nem tűnt volna fel, jó reggelt.
Bár látom te megkaptad a 100%-ot, én biztosan 30%-ra lepontoztok. Nem baj, jövőre kívánok nektek 3/3-ot. 😺
10/11 anonim válasza:
#10+vagyok #6-nak
Ezt meg olvasgasd: [link]
Míg bárki leliberálisozna, leszögezem egyik oldal se érdekel. Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!