Mi a véleményetek arról hogy Jakab Péter szerint a börtönben Orbán Viktor-ból is Orbán Viktória lesz?
Figyelt kérdés
Jákob csak tudja...
Mi a véleményetek jákob homofób megnyilvánulásáról?
2021. szept. 21. 16:02
1/20 anonim válasza:
Helyes! Igaza van! Csak így tovább!
3/20 anonim válasza:
Normális országban még lehetne is ebből valami, de itt felejtős.
4/20 anonim válasza:
Én inkább szeretném látni dolgozni Orbánt az életbe
Mondjuk apuka kőbányájában lapáttal
5/20 anonim válasza:
Ti ennek tapsikoltok, hogy az Orszaghazban van egy ilyen suttyo mint ez a surmo Jakab Peter? Aki ennek tud orulni, az meg hulyebb mint az a bunko Jakab!!! :)))
6/20 anonim válasza:
A független objektív média is csak akkor harap a homofóbiára, ha az érdekei úgy kívánják.
Jakabon nem vagyok meglepve, eddig is egy tahó paraszt volt.
7/20 anonim válasza:
Komolytalan ember Jakab. Egy felelős politikus nem beszélhet így, de ez igaz a kormánypártra is, mert ők is mondanak cifrákat. Nem is keveset... Mindenesetre Jakab az úriember definíciótól nagyon messze van. Mondom ezt ellenzékiként. Egy homofób ember ne legyen miniszterelnök jelölt.
8/20 anonim válasza:
Nem fog Orbán soha börtönbe kerülni. Legjobb esetben is csak házi őrizet, vagy őrzött magán lakosztály.
9/20 anonim válasza:
Nagy a pofaja ennek a Jakabnak, de az utcara nem mer kilepni verolegenyek nelkul!? :)
10/20 anonim válasza:
Én nem szeretem Jakab Pétert, de jó látni, hogy valaki úgy beszél Orbánnal, ahogyan ő meg a csahos kutyái beszélnek másokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!