Miért hagyja a Fidesz hogy a mentőszolgálat LMBTQP propagandát terjesszen?
Az országos mentőszolgálat egy transzgender emberrel reklámozza magát és terjeszti a veszélyes LMBTQP propagandát.
A magyar kormány miért hagyja ezt?
Tehát az a bajod hogy az alulfizetett létszámhiányos mentősöknek vannak önkéntes munkatársai? :D
Elképzelem ahogy elütöttek a zebrán, nyílt combcsont törés, 3 bordatörés egy elszakadt artéria, koponyasérülés, odamegy hozzád az önkéntes te meg elkezded faggatni milyen a szexuális beállítottsága mert ha nem egyezik a világnézeteddel akkor inkább meghalsz a járdán nehogy segítsen
:D :D :D :D :D :D :D
kész vagyok tőled kérdező :D
Nem azzal van a baj hogy kivel mivel csinál szexuális élete a mentős,hanem azzal hogy minek ezt reklámozni.
Én se megyek oda az emberekhez hogy "szevasz,gazsi vagyok heteroszexuális és vasutas„
Annyira ostoba vagy, hogy nem is érted amit olvasol.
Azt sem tudod mi az a transzgender, csak fröcsögsz. Szomorú ha neked ebből a cikkből/ hírből ennyi jött le. :-(
Mi az a "P"?
"A magyar kormány miért hagyja ezt?"
Mármint az a kormány amelyiknek az Alaptörvényt író "szent és konzervatív tagja" ereszcsatornán menekült egy meleg orgiából?
Szerinted miért hagyja?
"Most is,válaszolni a kérdésre egy se tud,csak a személyemet támadni."
Senki sem támadta személyedet, mivel azt sem tudjuk ki vagy. ( Nem is érdekel.)
Mit lehet válaszolni egy olyan kérdésre, amit egy olyan ember ír ki, aki nem is érti miről ír ki kérdést? Ha értelmes kérdést írnál ki, kapnál értelmes választ. ( És mielőtt nekiáll duzzogni: ezzel nem téged, hanem a kérdésedet minősítettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!