Most akkor az LMBTQ emberek támogatják kiskorúaknak a nemátalakító kezelésekről való tájékoztatást vagy sem?
Nem provokálni szeretnék, kérem, hogy mindenki maradjon türelmes.
Az van, hogy tényleg nem értem. Volt itt egy kérdés (nem csak itt, ez általában kérdés), hogy szeretnénk-e, hogy bemenjenek a gyerekekhez LMBTQ-sok érzékenyíteni erről a témáról. Minden LMBTQ ember aki kommentelt arra fektette a hangsúlyt, hogy senki nem szeretne ilyet.
Oké, de akkor ezek szerint ellenzik is? Mert erre viszont az volt többüknek a volt válasza, hogy persze, miért ne, hisz nem ártanak vele senkinek?
Akkor viszont eléggé megalapozott az emberek félelme ezzel kapcsolatban nem?
Mert valljuk be, hogy a "senki nem akar ilyet" állítást eléggé keresztülhúzza az, hogy "amúgy miért ne menjenek?".
Te nem érted a hozzászólásokat.
Tegyük fel, holnap a fidesz a gyíkemberekről fog beszélni.
Elmondják a szavazóinak, hogy a gyíkemberek gyönyörű nőnek álcázzák magukat, aki szexet ajánl ingyen. (Propaganda a gyönyörű nők ellen. Propaganda hogy a (gyönyörű) nők ingyen nem szexelnek.
Az éppeszűek természetesen nem ismerik el a gyíkemberek létezésének alapjait, főleg azt nem, hogy gyönyörű nőnek álcázzák magukat szexuális együttlétre csalva gyanútlan áldozatait.
No, és milyen kérdést kell feltenned a propagandához?
Ezt: Támogatod, hogy a gyönyörű nők ingyen létesítsenek szexuális kapcsolatot?
A kérdést már azonnal értjük, hogy te itt a gyíkemberek létezését propagálod. És mit válaszolsz? "A kérdésre válaszolj." Eltereled az alapfelvetésről a figyelmet.
Nem.
És akkor megint délibábok ellen indítunk nehmzehhy khereszthény háborút?
Mivel, azt írtam: nem.
Mintha létezne Magyarországon. Ki megy oda be? Kinek az engedélyével? Nem hiszem, hogy az óvónő, óvoda igazgató bólintania ilyesmire.
Tehát a kerülő, választ elmismásoló, kínos témát elhazudó diskurzus így néz ki a melegekkel:
Én: támogatjátok-e, hogy kiskorúaknak nemátalakításról tartson előadást az LMBTQ?
Melegek: Senki nem akar ilyet!
Én: Rendben. De támogatnátok-e?
Melegek: De senki nem akar ilyet!!
Legyen világos: nem válaszolnak a kérdésre.
Mielőtt bárki azt hinné ezek után, ők nem fogyatékosok. Pusztán ferde hajlamú, torz lelkű emberek, akikről végig igazat szólt sajnos a kormánypropaganda, hogy már a gyerekeinkre utaznak. Ezt ők igazolják most azzal, hogy nem képesek egyenes választ adni erre az egyszerű, igen vagy nemmel megválaszolható kérdésre, hogy akarják-e a gyerekink agyát mosni, tudatilag, szexusukban megrontani őket.
"Nem provokálni szeretnék"
Legalább ne hazudj. Még a szavazati opciók is teljesen egyoldalúak. Nem értem miért jársz fel ide egyáltalán és teszel fel naponta 5 ehhez hasonló idióta kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!