Akkor mégiscsak ostobaság volt az oltás meg a lezárások? Egyszerűen csak el kéne fogadni, hogy az idős krónikus betegek akármiben meghalnak?
Túl vagyunk a 4. hullám csúcsán, de semmivel nem volt más ez a hullám mint a többi, az oltások ellenére. És amint kiderült, nem volt szükség a gazdaság leállítására, hogy véget érjen egy hullám. Mindkettő ostobaság volt akkor eddig?
Az oltás nem segített az egyébként is haldokló időseken, a fiatalokat meg egészségeseket elkerülte a betegség, lezárások nélkül is.
Nem lenne egyszerűbb elfogadni a tényt, hogy az idős és krónikus betegek egyébként is meghalnának? Le kéne már végre szarni a koronavírust mert tényleg senkit nem öl meg aki egyébként ne halna meg 1-2 hónapon belül. A legtöbb emberen még tüneteket sem okoz.
ma 18:28
A svédekre hivatkozni 2020 nyarán volt releváns (és akkor is csak spekuláció volt), azóta folyamatosan szigorítanak, mert sokkal jobban telibekapta őket a korona, mint a régió többi országát.
1221.
Te nem vagy semmi. Olyannyira telibebaszta őket,hogy fele annyi a halott. nagy telibekapás tényleg .
Halottak aránya:
Dánia: 509
Finnország: 249
Norvégia: 200
Svédország: 1 486
Ennyire kapta őket telibe.
Tavaly április óta 10 ismerősömet (köztük barátomat) vitte el ez a szar. Legutóbbit épp a napokban.
Ketten voltak csupán 50 felettiek. Szintén kettőnek volt ismert alapbetegsége.
A korlátozásoknak nem volt sok értelme így, ahogy csináltuk. Logikátlan, következetlen döntések garmadával nehezítették a mindennapokat.
Nem lett volna ez haszontalan, de nem így!
Az oltásnak pedig van értelme. Csak jó lenne kendőzetlenül beszélni az előnyeiről és hátrányairól.
17.
"Tavaly április óta 10 ismerősömet (köztük barátomat) vitte el ez a szar."
Igen "hihető"....
Nekem meg a másik szar...
Én leírtam egyszer ,hogy a több száz ismerősöm közül egy sem halt meg vagy betegedett le benne komolyabban és nem hitték el, pedig ez az igazság.
#18 a legkevésbé sem érdekel, hogy te mit hiszel el, vagy mit nem.
A tököm tele azokkal a csőlátó barmokkal, akik tagadásba menekülnek és mindent hazugságként könyvelnek el, ami belezavar a hülye nézeteikbe.
Örülj, hogy nem vesztettél el senkit! Én nem voltam ilyen szerencsés.
19.
Az szokott idegeskedni aki valamit titkol. Azaz te ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!