A Karácsony krónikus beteg?
Figyelt kérdés
Mert arról ír, hogy épp oltották.2021. ápr. 4. 17:10
1/14 anonim válasza:
Nekem is több nem krónikus beteg ismerősömet beoltották már.
2/14 anonim válasza:
Már egy ideje nem csak a krónikus betegeket oltják. Ezt nem mondták a pártközpontban?
3/14 anonim válasza:
2.3 millió ember kapta már meg az első oltást, kevesebb mint 4 millióan regisztráltak. Környezetemben is több egészséges 40 körüli kapta már meg az oltast.
4/14 A kérdező kommentje:
Vidéken még krónikus betegek is várnak, akik regisztráltak.
2021. ápr. 4. 17:17
5/14 anonim válasza:
4
Akik még várnak nyugdíjasok és krónikus betegek azok azért várnak mert a Kubatov lista alapján hátra sorolták őket. Nyilván ilyen közszereplőket mint Kari nem mernek hátrasorolni mert az úgy túl egyértelmű lenne.
6/14 anonim válasza:
Vagy csak simán vannak körzetek amik leterheltebbek és vannak amelyek kevésbé.
7/14 anonim válasza:
Emberek! Tessék már felháborodni, hogy Karácsonyszörny elveszi az oltást a szegény, beteg néptől! Nem azért teszi fel a kérdést a kérdező, hogy ilyen nyugisan válaszolgassatok!
8/14 anonim válasza:
Nem egyenletes az oltóközpontok terheltsége. Sajnos Magyarországon nem lehet ezt megtekinteni, de Romániában vannak pl. olyan oltóközpontok, ahol több 1000-es várólista van és vannak olyanok, ahol jövőhét kedden fogadnának úgyis, hogy egészséges vagyok, mert nincs elég jelentkező, szerintem Magyarországon is kb. ilyen lehet a helyzet. Lehet, hogy a település, ahol élsz, ott több 1000-en várnak, de 10 km-el arréb nincs kit oltani.
9/14 anonim válasza:
Huszonéveseket is beoltanak már (nem is egyet), ha elfogadják a "népszerűtlen" vakcinákat.
10/14 anonim válasza:
Orbán betegebb mióta nincs Grácban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!