Miért tűnik 27 évesen krónikus betegként is reménytelen dolognak, hogy a közeljövőben vakcinához jussak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 22:45
1/8 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem elképzelhetetlen, de szerintem még várnod kell egy darabig.
2/8 anonim válasza:
Nekem van 30-as éveiben járó krónikus beteg ismerősöm, aki már a 2. oltást is megkapta. Úgyhogy biztos hamarosan sor kerül rád is.
3/8 A kérdező kommentje:
Vagy nem vagyok elég krónikus beteg nekik. :D Mondjuk nyugodtabb lennék, ha végre sorra kerülnék. :)
2021. márc. 15. 22:59
4/8 anonim válasza:
Nálunk két hete még egyáltalán nem oltottak 60 év alattiakat, de még 80 év alattiakat sem:( A szomszéd településen meg már az egészséges 20 évesnek is felajánlották a Kínait. Rettenetes káosz lehet.
5/8 anonim válasza:
Azt ajánlóm, hogy hívd fel a háziorvosodat és érdeklődj felőle, hogy várhatóan mikorra kerülhetsz sorra. Egy telefont megér.
Nálunk is az a helyzet, hogy van olyan 18 éves is, aki már megkapta, pedig nem is azért ment. Míg más 70 pluszos meg vár a sorára, hogy majd csak hívják, de semmi.
7/8 anonim válasza:
Ameddig mindig mindenki hirtelen minden héten fontossá kezd el válni, ami a következő héten újra, és újra átíródik, addig nehéz megjósolni, hogy ki, mikor, hogyan lesz beoltva.
Én 2022 márciusra számítok magamra vonatkozóan, pedig bizonyos értelemben én is érintett vagyok...
8/8 anonim válasza:
Orbán alkalmatlan, és nálunk autokrácia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!