Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tűnik 27 évesen krónikus...

Miért tűnik 27 évesen krónikus betegként is reménytelen dolognak, hogy a közeljövőben vakcinához jussak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 22:45
 1/8 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Nem elképzelhetetlen, de szerintem még várnod kell egy darabig.
2021. márc. 15. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 30-as éveiben járó krónikus beteg ismerősöm, aki már a 2. oltást is megkapta. Úgyhogy biztos hamarosan sor kerül rád is.
2021. márc. 15. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Vagy nem vagyok elég krónikus beteg nekik. :D Mondjuk nyugodtabb lennék, ha végre sorra kerülnék. :)
2021. márc. 15. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk két hete még egyáltalán nem oltottak 60 év alattiakat, de még 80 év alattiakat sem:( A szomszéd településen meg már az egészséges 20 évesnek is felajánlották a Kínait. Rettenetes káosz lehet.
2021. márc. 15. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt ajánlóm, hogy hívd fel a háziorvosodat és érdeklődj felőle, hogy várhatóan mikorra kerülhetsz sorra. Egy telefont megér.

Nálunk is az a helyzet, hogy van olyan 18 éves is, aki már megkapta, pedig nem is azért ment. Míg más 70 pluszos meg vár a sorára, hogy majd csak hívják, de semmi.

2021. márc. 15. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen betegséged van?
2021. márc. 16. 02:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Ameddig mindig mindenki hirtelen minden héten fontossá kezd el válni, ami a következő héten újra, és újra átíródik, addig nehéz megjósolni, hogy ki, mikor, hogyan lesz beoltva.

Én 2022 márciusra számítok magamra vonatkozóan, pedig bizonyos értelemben én is érintett vagyok...

2021. márc. 16. 06:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Orbán alkalmatlan, és nálunk autokrácia van.
2021. márc. 16. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!