Fideszesek! Ha putyin lerohanja Ukrajnát kit vesztek védelmetekbe?
Van itt néhány fura dolog.
Ugyanazok állítják most hogy az oroszok támadásra készülnek akik nemrég azt mondták hogy irakban vegyifegyverek vannak. Nem tévedhetnek kétszer. Ugye ?
Az amcsik és az EU vödörrel öntik a pénzt ukrajnába. Gondolnám az az elsődleges cél hogy felpörögjön az ukrán gazdaság, az ukrán emberek jobban éljenek. Lóf.szt. Fegyvereket adnak el nekik hogy legyen mivel csesztetni az oroszokat és megy a kenőpénz az ukrán politikusoknak.
Kérdező!
Nagyon ócska az, amit itt előadsz!
Hányan is vannak a haverod mellett? Na kb én is 1 kezem meg tudom számolni.
Usa mellett? Na azt felsorolni se tudom, mert biztosan kihagynék sokat…
Azért ennek is van mondanivalója, ugye? 😼
Mi a bajuk egymással? Áááá semmi... Mondjuk csak "véletlen" elvettek az ukránoktól pár éve egy krím-félszigetet. Ja meg nem is olyan rég, több tízmilló embertől vették el az élelmet, tízmillió embrt kiírtva ezzel.
Milyen jó fejek már az oroszok, végülis lengyel barátainkat is megcsonkították párszor nem?? De biztos velünk nagyon jófejek lennének, akár a szocializmusban :))))
Tudod mi kellett volna történjen a komcsikkal?
Japánok után (vagy inkább helyettük) kaphattak volna ők is jópár atomtöltetet, és lecsücsültek volna oda, ahová kellene.
De persze rohadjanak meg az ukránok, mert magyarellenesek XDDDD
Tesó, menj a komcsikhoz, ha annyira szereted őket, Putyin bácsi és Ping elnök sok szerettel vár. Ja meg Kim papáról majdnem megfeledkeztem :DD Előre is jó szórakozást odaát! :)
A nagy amerikai demokráciában a négerek még a 60-as években is másodrendű állampolgárok voltak. Azán ne feledjük el hogy kiirtották szinte a teljes őslakosságot az "alapító atyák". Soroljam még ?
Erre a demokráciára vagytok büszkék ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!