Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem veszélyes a Mi Hazánkra...

Nem veszélyes a Mi Hazánkra nézve akár már rövidtávon is ez az oltásellenes politika amit képviselnek?

Figyelt kérdés

A Mi Hazánk pártnak a 2019-es EP és önkormányzati választáson volt kb. 100.000-150.000 STABIL szavazója. Ezek a nagyon erősen a nemzeti-jobboldali értékrend mellett elköteleződött patrióta szavazók akik eddig tűzön-vízen kitartottak Toroczkaiék mellett igencsak rossz szemmel nézik az oltásellenes kampányukat - aminek a párt internetes fórumain hangot is adnak.

Toroczkaiék az oltásellenes kampányukkal főként a Fidesztől, Jobbiktól és a DK-tól tudnak átmenetileg alacsony iskolázott szavazókat szerezni, de ők simán lemorzsolódhatnak, mert értékrendjükben egyáltalán nem kötődnek a Mi Hazánkhoz, csak az oltásellenesség miatt szavaznának most az egyszer rájuk, ha egyáltalán végül rájuk szavaznak.

Az eddig bázisuk viszont így fel fog morzsolódni.

Nem kockáztat túl nagyon ezzel a politikával a Mi Hazánk? 2-3%-os eredményt enélkül az oltásellenes kampány nélkül szinte biztosan elérnének (amivel, ha a Parlamentbe nem is jutnának be, de jelentős állami támogatást kapnának 4 évig), viszont ha az oltásellenesek végül nem szavaznak majd rájuk lehet, hogy 1% alatt végeznek.

2021. dec. 6. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
De igen, nagyon túlértékelik ezt a rést a piacon, hogy képesek az értelmesebb szavazókat feláldozni pár konteósért. Az emberi szabadságjogokért nyafizó libsiket sem tudják megfogni ezzel, mert azokat elriasztja, hogy az MHM nem tolerálja a c***nybűnözést. Azelőtt szimpatikusak voltak, mint harmadik út a két nagy maffia helyett, de ez a laposföldes baromság vállalhatatlan.
2021. dec. 6. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Remélhetőleg a 2022-es szavazáson eltűnnek a süllyesztőben
2021. dec. 6. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
33%

"Az emberi szabadságjogokért nyafizó libsiket sem tudják megfogni ezzel"

Ezek konkrétan kicsodák? Meg tudod nevezni ennek a szcénának a képviselőit hogy ki ezek a "zabadságjogokért nyafizó libsiket" akik konkrétan az oltások ellen kampányolnak?

2021. dec. 6. 19:57
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Te nagyon okos lehetsz, ha azt gondolod egy adott nézettel való szimpatizálás, az iskolázottság kérdése.

Miből gondolod hogy egy diplomás legbelül nem lehet szélsőséges? Attól hogy valaki tanul, teheti azért is hogy minél nagyobb befolyás legyen a kezében.

Egy informatikus ha megerőlteti magát fegyverként használhatja a tudását.

2021. dec. 6. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
Pontosan milyen megnevezést vársz? Listázzak fb ismerősöket, vagy mi? :D Nekem nem gond, ha nem hiszel nekem, de tény, hogy az emberi szabadságjogok egyre gyakrabban csak egy ürügy arra, hogy a prolik szabadon lehessenek hülyék és még büszkélkedjenek is vele.
2021. dec. 6. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

Azért mert nagyjából tudom hogy ki az oltástagadók. pl. a gödényféle brigéd jellemzően aluliskolázott mackónadrágos szatrosproletárok, ha megnézed a régi tömeges tüntetéseiket. De azok általában nem sorolják magukat semelyik parlamenti párthoz, mert az egészből ki vannak ábrándulva.

De hogy azok a liberálisok, akik pl, a romák meg mittoménkik jogaiért állnak ki, és közbe az oltás ellen kampányolnak, na ilyen embereket még nem láttam.

2021. dec. 6. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Mellesleg én határozottan liberálisnak tartom magam, de a migatyánk oltásellenessége szerintem egy kib*szott káros populista baromság.
2021. dec. 6. 20:26
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Én konzervatív vagyok és bármilyen meglepő, ebben egyetértek veled.
2021. dec. 6. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
24%
Ha a Fidesz rászállna a magyarországi cigányságra is akkor kb. minden szavazójukat elveszítenék. :D Maradna pár ezer makacs figura, aki Zsideszt kiált.
2021. dec. 6. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem oltásellenes, ha oltakozni akarsz tedd. A kötelező oltás ellen van.

Volt már a Pfizer hazánkban is büntetve 23 millió forintra pontatlanságok és egyéb problémák miatt:

[link]

De ez eltörpül azon 2.3 milliárd dolláros büntetés mellett, melyet 2009-ben kapott:

[link]

Szóval a Pfizer már többször bizonyította, hogy az emberek egészsége náluk másodlagos a profit növelésével szemben

Arról nem beszélnek, hogy az oltás rengeteg súlyos mellékhatást képes okozni, a WHO adatbázisában jelenleg több, mint 2,586,558 mellékhatást rögzítettek mai napig:

( [link]

3565 spontán abortusz, 311 magzati halál,

3094 szívmegállás, 12753 szívizomgyulladás, 13760 hirtelen halál,

2107 Immune thrombocytopenia (Az immun thrombocytopenia esetenként nehezen kezelhető, egyénre szabott terápiájú betegség.),

4263 daganatos betegség, 21220 eszméletvesztés,

3864 Guillain-Barre syndrome, ami viszonylag ritka betegségnek számít,

2160 vese elégtelenség, 2336 vakság, 12529 mélyvénás trombózis .... és lehetne sorolni és hozzátenni azokat, melyek nem is lettek bejelentve.

Na ezeknek a sok esetben maradandó betegeknek magyarázzák majd meg, hogy az oltás biztonságos, és csekély esetben okoz mellékhatásokat.

A teljes média és a kúrmány is a gyógyszerlobbi zsebében van, nyilván nem fognak ilyenekről beszélni.

2009 H1N1 pánikjárvány Magyarországon. Csak akkor a média hiába erőlködött az oltócégek profitja érdekében nem jött össze.

2012-es felvétel

[link]

2021. dec. 6. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!