Márki-Zay Péter meggondolatlan megnyilatkozásai kb. hány százalékpontos veszteséget okozhattak az ellenzéki összefogás támogatottságának?
"Nem a fideszes 1 bites monológokkal kommunikál, hanem értelmes felnőtt módjára kifejti az álláspontját."
Biztosan rá gondoltál? Nem kevered össze valakivel?
https://www.youtube.com/watch?v=VBnH7FCdaA0 "Boldog Karácsonyt"
[link] "STOP"
MZP másfél órás élőket tart minden vasárnap, de itt egy több mint 2 órás interjú is vele: [link]
Ebből a 2 órás interjúból egyébként az M1-nek annyit sikerült kiemelnie hogy MZP népbutításnak nevezi a rezsicsökkentést, és a felvétel többi részét ugyan bevágták a kibeszélés alá, de a hangsáv le van némítva, amíg MZP végig kifejti a véleményét a témában. Szóval úgy gondolom hogy jó emberre gondoltam, nem kevertem össze senkivel :)
#12 Előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy nézd végig az elejétől a végéig ezt a videót: [link]
Majd utána ezt: [link]
És látni fogod hogy MZP teljesen másról és máshogyan beszél, mint aminek azt pl. az M1 próbálja beállítani.
De Origós példát is tudok hozni a szavak kiforgatásáról, elég csak a gombás példát hozni. MZP egy közmondással élt, nem nevezett senkit semminek, főleg nem sértegetett másokat. Ez egy népszerű közmondás ahogy ő is elmondta, itt van egy részletesebb magyarázat róla: [link]
De itt egy Origo cikk is: [link] Itt MZP-t szó szerint idézik, aki azt mondja hogy a falusi, egyszerű, tudatlan embereket is fel kell világosítani. Nem akarok nyelvészkedni de ez azt jelenti, hogy a tudatlan falusiakat kell felvilágosítani és nem azt, hogy a falusiak tudatlanok lennének. Persze az Origo nagyszerűen kiforgatja a szavakat hogy MZP-t besározhassák vele.
Rendszeresen olvasok és nézek fideszes médiát, emeltt hallgatom és nézem MZP beszédeit, és elhiheted hogy ég és föld a különbség a kettő között.
#15 [link] MZP november 5-én: "Persze ebben az évi 59820 Európai Unión kívüli migránsban akit Orbán behozott, abban ott vannak az Ukránok is, sőt, ott vannak a szerbek is, ezek nem magyarok egyébként, tehát itt Hódmezővásárhelyen a porcelánban is dolgoztak szerbek is, meg ukránok is, nem ottani magyarok. Azok is jöhetnek, dehát nekik útlevelük is van, nekik van munkavállalási engedélyük, ők NEM SZÁMÍTANAK UNIÓN KÍVÜLI MIGRÁNSNAK. Aki magyar útlevéllel jön, az MAGYARNAK SZÁMÍT"
Magyar nemzet december 6-án: "Migránsként kezeli, jöttmentként emlegeti a határon túliakat"
Még ma megtaláltam neked, MZP világosan kifejti hogy a határon túli magyarok nem migránsok, ők útlevéllel jönnek és magyarnak számítanak. Akkor miért is írja a magyar nemzet hogy migránsként kezei a határon túli magyarokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!