Miért háborognak sokan a 3. és 4. oltás ellen? Akikbe már 2-szer beadták a teszt vakcinát, már nem mind1 nekik?
Ha be akart valamit juttatni a szervezetükbe Klaus Schwab vagy Bill Gates, már úgyis megtette.. nincs már kiút.
Akkor miért van az, hogy lassan már jobban háborognak a 2-szer oltottak, mint az oltatlanok? Nekik már úgyis mind1, nem?
Nem mindegy.Mert utolsó mentsvárként még ott van mindenkinek Mária köpenye.
Szkeptikus vagyok az oltásnak nevezett útobbi két éve játszódó média által generált pánikjárvány miatt, hiszen rengeteg az ellentmondás és nagyon nem kerek a történet, úgyanis a 2009-es h1n1 is a média húzta fel
(H1N1 története Magyarországon 2012-es felvétel)
De ez a történet már engem is kiakaszt. Nem értem miért kell ennyire túltolni a biciklit. Nanométeres műanyag pengékről van szó benne. Törvényszerűen konteo marad, még akkor is ha igaz, bár nehéz elhinni, hogy valós.
Ezek viszont tények:
A narratíva hívői közül ugyan egyre kevesebben akarnak ragaszkodni álláspontjukhoz, hiszen két éve hallgatjuk az ígéreteket, teljesítjük az elvárásokat és csak egyre mélyebbre forgatnak minket a mutáns teknőc mesék útvesztőiben. A rengeteg ellentmondás, hazugság, statisztikai csalás, C...D-19 számok manipulálása, leleplezett érdekkonfliktus gyógyszeripari részvényes, vagy egyenesen lefizetett politikusok részéről, a nemzeti gazdaságok totális térdrekényszerítése a 0.17% állítólagos megmentéséért, mind arról tanúskodnak, hogy valami egészen más van a háttérben. Amennyiben a nagyobb képet szeretnéd megismerni, invitállak a teljes blogbejegyzésem elolvasásra, ahol egyéb hivatkozásokat is fogsz találni.
Hivatkozás:
2022-től vakcina igazolást tervezett az EU már 2017-ben is
Hivatkozás:
2022-től vakcina igazolást tervezett az EU már 2017-ben is
A teljes blogbejegyzést itt találod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!