Honnan jön az a kifejezés hogy "alufólia sisakos"?
Figyelt kérdés
Ha jól értem az összeesküvés elméleteket pártolókra mondják ezt, de miért pont igy hivják őket?2021. dec. 5. 17:48
1/7 anonim válasza:
Alufólia sapkát hordtak egyesek, hogy "védjék magukat" a nem is tudom már mitől.
Ugyebár ha valamit alufóliával eltakarsz, az egy Faraday kalitkát eredményez a letakart területen.
3/7 Ékezetes billetyűzet válasza:
Azért, mert régen még volt egy olyan mítosz, hogy az emberek agyát mikrohullámok és egyéb, célzott rádiofrekvenciás módszerekkel befolyásolni lehet, így az emberek alufóliából készített sisakokat vettek fel, hogy védjék agyukat a külső behatások elől.
4/7 anonim válasza:
A Jelek című filmben alufóliából, házilag tákolt sisakkal "védekeztek" a földönkívüliek elmetrükkjei ellen. Lényegében a kicsit kattant, ufóhívő, konteós emberkéket illetik ezzel a gúnynévvel.
5/7 anonim válasza:
Az alusisak véd az 5G sugárzás ellen is.
6/7 anonim válasza:
Azt hiszem mintha az Összeesküvés című (Mel Gibson) filmben is lett volna ilyen jelenet, amikor alusapkát vett fel hogy ne tudják a gondolatait olvasni, de már rég láttam így nem biztos.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!