Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltástagadók! Mi a legjobb...

Oltástagadók! Mi a legjobb érvetek az oltás ellen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 4. 16:39
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
40-es, biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen emberek. Ők talán azt gondolják, hogy az oltás csak sóoldat, és a nagy semmi eladásán gazdagodnak a gyógyszercégek. Egyébként én egy időben viccelődtem ezzel, hogy oltástagadó vagyok, es olyan értelemben, hogy az oltas létezeset tagadom, de sokan felreertették es azt hittek, hogy a beadását tagadom meg.
2021. dec. 10. 22:31
 42/44 anonim ***** válasza:
59%

Én nem vagyok sem oltástagadó, sem chiphívő, de ezt az oltást (még) nem merem magamnak beadatni.

Pont benne vagyunk a járvány közepében. Ki oltat ilyenkor, pláne tömegesen?!

Ismerősöm tavasszal az első oltása után se szó, se beszéd, feldobta a pacskert. Azóta (több, mint fél éve) a legsötétebb töprengések között agyalok az oltáson...

2021. dec. 11. 08:32
 43/44 anonim ***** válasza:
59%

És amúgy továbbra is azt mondom, amit már sokszor mondtam:

sokan azért nem vesszük föl az oltást, mert nagyon rossz a kommunikáció. (A három leggonoszabb: a politikusok, a gyógyszercégek és a médiumok!!!)

Azt kellett volna csinálni, hogy az elejétől kezdve egyenes beszédet kellett volna folytatni.

Áprilisban amikor tömegesen megjelentek a vakcinák, nem tétovázni, hanem törvényben kihirdetni, hogy mittudomén... 18 évtől idősebbeknek kötelező a vakcina felvétele, mondjuk két hónapon belül. Ha nem veszed föl, szankciók várnak rád!

Ennyit kellett volna csinálni!

2021. dec. 11. 08:42
 44/44 anonim ***** válasza:
08:42: hová gondolsz, Viktorék népszerűsége a végén még esett volna pár százalékot! Hát hová vezetne ez?
2021. dec. 11. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!