21/44 anonim válasza:
"A szegényebb országokban rég túl vannak a covidon"
Na jó, de őket nem oltották, persze hogy túl vannak.
22/44 anonim válasza:
Egyetértek 19-el aki nagyon jól összeszedte a témát.
23/44 anonim válasza:
- Senki nem vállal érte felelőséget. Ez már önmagában elrettentő kellene hogy legyen.
- Semmit nem ér. 3x oltottak is betegek, fertőznek, sőt bele is halnak.
- SEMMIT nem tud senki a hosszútávú mellékhatásokról, pl immunrendszer totális legyengítése, központi idegrendszeri hatások, stb.
- Az egész körül bűzlik valami, de nagyon. Kampányolni kell mellette, reklámozni, meg fenyegetőzni, úgy erőltetik, mintha romlott konzerv lenne. Mindent bevetnek, csak ne maradjon rajtuk a cucc.
- A politikusok, meg a gyógyszergyárak erőltetik. Ez a két banda a legnagyobb hazug a világon.
24/44 anonim válasza:
Az az érvem, hogy leszarom az egészet. Lassan 3 évet kihúztam fertőzés nélkül, hiába voltak itt fertőzőbbnél fertőzőbb variánsok, hiába kapcsoltak már egymilliószor a fanatikusok lélegeztetőgépre, újabban meg hiába temetett el a kormány már vagy nyolcvanszor, még mindig itt vagyok, és itt is leszek.
25/44 anonim válasza:
Mostanra a covid-19 az oltottak járványa lett. Örülök, hogy kimaradtam belőle. :)
26/44 anonim válasza:
25! Gondolom, ha elmondom neked, hogy ez nem igaz és ötből négy kórházban lévő covidos az oltatlan úgysem hiszed el, ugye?
27/44 anonim válasza:
Engem teljesen meggyőzött az oltásról az ahogyan a világon mindehol védelmezni kell szegény oltottakat az oltatlanoktól mert annyira nagy veszélyt jelentenek rájuk egy-két-három-négy-.... oltásaik ellenére! Rohanok oltakozni, hogy én is ilyen nagyon védett legyek és félelem nélkül élhessek végre.
28/44 anonim válasza:
Hogy nem is találkozunk emberekkel, és qrvára nem fog a fal meg a szőnyeg megfertőzni.
29/44 anonim válasza:
26) a lényeg hogy betegek kerülnek gépre,nem az egészségesek.az utóbbiaknak semmi szükségük erre az oltásra.
30/44 Senior Séf válasza:
Mára minden valaha ismert ember vírusszakértő lett, és a Covid hátán akar újra rivaldafénybe kerülni. Közben meg a Pfizer mellékhatások csoportnak a létszáma rohamosan növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!