Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltástagadók! Mi a legjobb...

Oltástagadók! Mi a legjobb érvetek az oltás ellen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 4. 16:39
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
90%

"A szegényebb országokban rég túl vannak a covidon"

Na jó, de őket nem oltották, persze hogy túl vannak.

2021. dec. 4. 17:20
 22/44 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek 19-el aki nagyon jól összeszedte a témát.
2021. dec. 4. 17:26
 23/44 anonim ***** válasza:
85%

- Senki nem vállal érte felelőséget. Ez már önmagában elrettentő kellene hogy legyen.

- Semmit nem ér. 3x oltottak is betegek, fertőznek, sőt bele is halnak.

- SEMMIT nem tud senki a hosszútávú mellékhatásokról, pl immunrendszer totális legyengítése, központi idegrendszeri hatások, stb.

- Az egész körül bűzlik valami, de nagyon. Kampányolni kell mellette, reklámozni, meg fenyegetőzni, úgy erőltetik, mintha romlott konzerv lenne. Mindent bevetnek, csak ne maradjon rajtuk a cucc.

- A politikusok, meg a gyógyszergyárak erőltetik. Ez a két banda a legnagyobb hazug a világon.

2021. dec. 4. 17:30
 24/44 anonim ***** válasza:
87%
Az az érvem, hogy leszarom az egészet. Lassan 3 évet kihúztam fertőzés nélkül, hiába voltak itt fertőzőbbnél fertőzőbb variánsok, hiába kapcsoltak már egymilliószor a fanatikusok lélegeztetőgépre, újabban meg hiába temetett el a kormány már vagy nyolcvanszor, még mindig itt vagyok, és itt is leszek.
2021. dec. 4. 17:34
 25/44 anonim ***** válasza:
74%
Mostanra a covid-19 az oltottak járványa lett. Örülök, hogy kimaradtam belőle. :)
2021. dec. 4. 17:37
 26/44 anonim ***** válasza:
26%
25! Gondolom, ha elmondom neked, hogy ez nem igaz és ötből négy kórházban lévő covidos az oltatlan úgysem hiszed el, ugye?
2021. dec. 4. 17:49
 27/44 anonim ***** válasza:
82%
Engem teljesen meggyőzött az oltásról az ahogyan a világon mindehol védelmezni kell szegény oltottakat az oltatlanoktól mert annyira nagy veszélyt jelentenek rájuk egy-két-három-négy-.... oltásaik ellenére! Rohanok oltakozni, hogy én is ilyen nagyon védett legyek és félelem nélkül élhessek végre.
2021. dec. 4. 17:52
 28/44 anonim ***** válasza:
87%
Hogy nem is találkozunk emberekkel, és qrvára nem fog a fal meg a szőnyeg megfertőzni.
2021. dec. 4. 17:53
 29/44 anonim ***** válasza:
36%
26) a lényeg hogy betegek kerülnek gépre,nem az egészségesek.az utóbbiaknak semmi szükségük erre az oltásra.
2021. dec. 4. 17:53
 30/44 Senior Séf ***** válasza:
89%
Mára minden valaha ismert ember vírusszakértő lett, és a Covid hátán akar újra rivaldafénybe kerülni. Közben meg a Pfizer mellékhatások csoportnak a létszáma rohamosan növekszik.
2021. dec. 4. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!