Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltástagadók! Mi a legjobb...

Oltástagadók! Mi a legjobb érvetek az oltás ellen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 4. 16:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
58%
26. Nem, mert láttam a Dr Ritter féle interjút és olvastam a Szent János kórház orvosával is az interjút. Ezenkívül a környezetem oltottjai mind alátámasztják az orvosok által mondott arányokat. A kormány propagandistái meg a MOK már hazudozhat felőlem akármit. Adják csak ki szépen az országos adatokat szárazan számszerűen, ja azt nem akarják á de fura mi?
2021. dec. 4. 17:55
 32/44 Senior Séf ***** válasza:
50%
Mellesleg egy másik, velem együtt csaknem 5000 tagot számláló, nem étolajat, hanem zsírt használó csoport tagjai közül egy sem esett áldozatul.
2021. dec. 4. 18:03
 33/44 anonim ***** válasza:
87%

Legfőbb érvem, hogy én gyógyszerellenes vagyok, nem vagyok hajlandó semmilyen gyógyszert enni/venni, ebből kifolyólag oltást sem, az immunrendszerem a védelmem, ha meg úgy dönt hogy nem akar megvédeni a továbbiakban, az azt jelenti hogy biológiailag gyenge vagyok és jobb is ha elpusztulok (természetes szelekció).

De mondhatnám, hogy nem vagyok hajlandó húst se enni, nem tudnának arra kényszeríteni, hogy dohányozzak, vagy fajtalankodjak egy gyerekkel, vagy megöljek önszántamból embert/állatot, stb. Szóval vannak elveim, amikhez ragaszkodok és nem engedek belőle, semmilyen állami utasításra, se pénz- vagy halálbüntetés ellenére se.

2021. dec. 4. 18:24
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
33as "vagy fajtalankodjak egy gyerekkel" az is kötelező lesz mint az oltás
2021. dec. 4. 19:40
 35/44 anonim ***** válasza:
72%

A legjobb érvem? Még mindig azt hiszed, hogy visszakapjuk a régi életünket, ha beoltatjuk magunkat? Ha igen, akkor le vagy maradva, mert köztudott, hogy ez nagyon nincs így.

[link]

[link]

(Feliratot be kell kapcsolni)

[link]

2021. dec. 4. 22:23
 36/44 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek előttem levő, ha elméletben az összes földlakó be lenne oltva, az se számítana semmit, jövő ősszel ugyanúgy bedurranna a vírus, és a beteges gyenge immunrendszerű embereket ugyanúgy tizedelné.
2021. dec. 5. 12:29
 37/44 anonim ***** válasza:
27%

Rossz a kérdés. Oltástagadók nincsenek. Vírustagadók vannak, meg oltásellenesek.

Akiknek mellékesen azt üzenem, hogy annyira nem voltak halálesetek az oltás előtt, hogy tavaly április óta, a mai nappal immár 10re emelkedett azon közvetlen ismerőseim száma, akik ebbe a szarba haltak bele. Egyik sem volt oltott és mind lélegeztetőn töltötte utolsó napjait.

2021. dec. 7. 01:02
 38/44 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen nincs hogy oltás tagadó te szerencsétlen :D

Már a kérdés sem helyes balfácánka oltás tálib 😉

2021. dec. 10. 19:24
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
38-as, aki az oltást megtagadja, az az oltástagadó. Bár én oltásbeszarinak hívom őket.
2021. dec. 10. 20:23
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Aki vírustagadó, az meg a vírust tagadja meg? Kicsit következetlen a logika. Oltástagadő azt jelenti, hogy tagadja az oltás létezését. Ilyen ember viszont feltehetőleg nincs.
2021. dec. 10. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!