Legfőbb érvem, hogy én gyógyszerellenes vagyok, nem vagyok hajlandó semmilyen gyógyszert enni/venni, ebből kifolyólag oltást sem, az immunrendszerem a védelmem, ha meg úgy dönt hogy nem akar megvédeni a továbbiakban, az azt jelenti hogy biológiailag gyenge vagyok és jobb is ha elpusztulok (természetes szelekció).
De mondhatnám, hogy nem vagyok hajlandó húst se enni, nem tudnának arra kényszeríteni, hogy dohányozzak, vagy fajtalankodjak egy gyerekkel, vagy megöljek önszántamból embert/állatot, stb. Szóval vannak elveim, amikhez ragaszkodok és nem engedek belőle, semmilyen állami utasításra, se pénz- vagy halálbüntetés ellenére se.
Rossz a kérdés. Oltástagadók nincsenek. Vírustagadók vannak, meg oltásellenesek.
Akiknek mellékesen azt üzenem, hogy annyira nem voltak halálesetek az oltás előtt, hogy tavaly április óta, a mai nappal immár 10re emelkedett azon közvetlen ismerőseim száma, akik ebbe a szarba haltak bele. Egyik sem volt oltott és mind lélegeztetőn töltötte utolsó napjait.
Ilyen nincs hogy oltás tagadó te szerencsétlen :D
Már a kérdés sem helyes balfácánka oltás tálib 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!