A baloldaliaknak miért esik nehezére az értelmes vita?
Számtalanszor tapasztalom itt a politikai rovatban hogy egyszerűen nem tudnak érvelni, hivatkozási alapként is (már ha van. ) A 444/telex/hvg az,ami hát minden csak nem objektív. Megfigyelésem szerint,ha ezzel a hiánnyal tudatositják őket, elkezdenek gyülölködni és sértegeni a másikat. Elvileg a szólásszabadságot és toleranciát hírdetnek, de szubjektív véleményem szerint, ez a mentalitás inkább a kommunista idők iskolázatlan prolijaira emlékeztet.
(Ha valakit megsértettem volna, elnézést.)
Tudod, galambokkal nehéz sakkozni...
Remélem nem sértettelek meg, ha igen, bocsánat. :D
Ez nemmoldal függő, legtöbbször sem a jobboldallal, sem a baloldallal nem lehet beszélni.
Valaki volt hogy lenácizott, mert azt mondtam, hogy annak ellenére, hogy nagyon nem kedvelem a mi hazánkot a facebookmtúlzásba esett a tavalyi tiltásukkal.
A báttyám mmeg lehülyézett, mert kiálltam a melegek jogaiért.
Igazán egyik oldalt sem kedvelem.
"Vehetünk egy példát :).. Pl szerintetek miért helyes az MZP féle rezsicsökkentés ellenesség? (Gondolom csak van köztetek valami liberális entellektüel aki értelmesen ki tudja fejteni)"
ilyen stílussal máris kiváltod azt, hogy az ember zsebében kinyílik a verbális bicska, és ahelyett, hogy elmagyarázná neked inkább jó bunkón a te stílusodban válaszol, aztán nézel mint hal a szatyorban, hogy "hátezekaballibsikmilyentahók".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!