A sok tudatlan azt hitte le tudja két oltással a szezonálisan újra és újra jelentkező koronanáthát, ami már legalább a 1960-as évek óta jelen van köztünk.
2021. dec. 2. 22:13
3/18 anonim válasza:
Akkor vegyék el a védettségimet, több oltást akkor sem kérek. Az első kettőt kényszerből felvettem, azt is megbántam, mert semmi értelme nem volt, ellenben valaki mégis fizetett érte.
2021. dec. 2. 22:15
4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egyértelmű volt, hogy nem elég a két oltás. Akkor minek rendelt volna Magyarország még rengeteg vakcinát?
2021. dec. 2. 22:17
5/18 anonim válasza:
Nekem egy oltás sem kell, túléltem három hullámot, túl fogom a többit is.
2021. dec. 2. 22:18
6/18 anonim válasza:
Azért, mert rájöttek a 2x-esen oltottak, hogy jól átverték őket a palánkon.
Nincs védettség, az oltás nem működik, de a 3. 4. oltást meg szinte kötelezni akarják rájuk.
2021. dec. 2. 22:22
7/18 anonim válasza:
Sokan nem értették meg, h mit jelent az, h KÍSÉRLETI vakcina. Mivel most lett kifejlesztve senki nem tudta, h hány adag kell. Mostanra kiderült, h sajna beadás után x hónappal veszítenek hatásukból. Csak sokan nem értik meg.
Sokan a nyaralás meg a nyári bulik miatt vették fel csak. Most tél van, sok embernek nincs pénze ilyenkor is nyaralni menni és így megy a hiszti a 3. oltás miatt.
Azzal lehetne itt rálépni a dolgokra, ha minden boltba vagy a tömegközni is kéne a kártya.
2021. dec. 3. 01:30
8/18 anonim válasza:
mert az oltás nem működik és ha valaki átesik a koronán, ami 2-3 nap hőemelkedés, akkor ugyanúgy megkapja fél évre a védettségi kártyát.
2021. dec. 3. 03:07
9/18 anonim válasza:
#2 a korona egy vírustörzs, millió altípussal. Van köztük veszélyes és veszélytelen.
Az ilyen féligazságok hangoztatására épül az oltásellenesség.
2021. dec. 3. 11:38
10/18 anonim válasza:
#3 honnan tudod, hogy nem volt értelme felvenned az első kettőt? Tünetmentes covidos voltál és megsúgta a vírus, hogy oltás nélkül sem bántott volna?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!