Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért van háborgás a...

Most miért van háborgás a harmadik oltás miatt?

Figyelt kérdés

Az első kettőért mindenki szaladt, kellett a védettségi. A kártya miatt be kell adatni a harmadikat valószínűleg.

Aki 2x oltatta magát, annak most mi baja?

Előre lehetett látni, hogy nem állunk meg kettőnél. Most akik háborognak, eddig osztották az észt...

Miért van ez?

2021. dec. 2. 21:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
21%
Én sem értem.
2021. dec. 2. 22:00
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
A sok tudatlan azt hitte le tudja két oltással a szezonálisan újra és újra jelentkező koronanáthát, ami már legalább a 1960-as évek óta jelen van köztünk.
2021. dec. 2. 22:13
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Akkor vegyék el a védettségimet, több oltást akkor sem kérek. Az első kettőt kényszerből felvettem, azt is megbántam, mert semmi értelme nem volt, ellenben valaki mégis fizetett érte.
2021. dec. 2. 22:15
 4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egyértelmű volt, hogy nem elég a két oltás. Akkor minek rendelt volna Magyarország még rengeteg vakcinát?
2021. dec. 2. 22:17
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egy oltás sem kell, túléltem három hullámot, túl fogom a többit is.
2021. dec. 2. 22:18
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert rájöttek a 2x-esen oltottak, hogy jól átverték őket a palánkon.

Nincs védettség, az oltás nem működik, de a 3. 4. oltást meg szinte kötelezni akarják rájuk.

2021. dec. 2. 22:22
 7/18 anonim ***** válasza:
18%

Sokan nem értették meg, h mit jelent az, h KÍSÉRLETI vakcina. Mivel most lett kifejlesztve senki nem tudta, h hány adag kell. Mostanra kiderült, h sajna beadás után x hónappal veszítenek hatásukból. Csak sokan nem értik meg.

Sokan a nyaralás meg a nyári bulik miatt vették fel csak. Most tél van, sok embernek nincs pénze ilyenkor is nyaralni menni és így megy a hiszti a 3. oltás miatt.

Azzal lehetne itt rálépni a dolgokra, ha minden boltba vagy a tömegközni is kéne a kártya.

2021. dec. 3. 01:30
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
mert az oltás nem működik és ha valaki átesik a koronán, ami 2-3 nap hőemelkedés, akkor ugyanúgy megkapja fél évre a védettségi kártyát.
2021. dec. 3. 03:07
 9/18 anonim ***** válasza:
8%

#2 a korona egy vírustörzs, millió altípussal. Van köztük veszélyes és veszélytelen.

Az ilyen féligazságok hangoztatására épül az oltásellenesség.

2021. dec. 3. 11:38
 10/18 anonim ***** válasza:
5%
#3 honnan tudod, hogy nem volt értelme felvenned az első kettőt? Tünetmentes covidos voltál és megsúgta a vírus, hogy oltás nélkül sem bántott volna?
2021. dec. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!