Mi lesz, ha elbukik a magyar kormány pere az EU ellen, és elindul a jogállamisági mechanizmus?
A kormánynak nem kéne megszegnie az EU alapelveit és akkor nem lenne ilyen téma.
A szerződési feltételeket az első orbánkormány tárgyalta, kezdeményezte, vezette le, és egyezett bele.
Szóval most a fidesz az ellen óbégat amit saját maga fogadott el és saját maga alkotott.
Képmutató bohócok, én emlékszem még Rogánka meg Tomika eu zászlóval zaklatta a Hősök terén sétálókat és győzködte őket csatlakozni kell az EU-hoz különben egy diktatúrává változhat az ország.
Kicsit off, de én a mai napig azt nem értem, Orbánék miért szívóznak ilyen szinten direkt az EU-val. Nem hülyék, nyilván tudták, hogy ha túlfeszítik a húrt, akkor előbb-utóbb eljön a mostani pillanat. Két változatnak látom értelmét, de ha valaki tud más okot, írja meg bátran.
1 El akarják veszíteni a választást, előre megnehezíteni az ellenzék helyzetét, hogy ők helyrerakják a dolgokat, majd dicsőségesen visszatérhet a Fidesz, hogy lám, tényleg milyen rossz lett más kormány alatt. A Fidesz mindig hitelekkel menekült előre, az ezt követő népszerűtlen válságkezelés meg mindig az ellenzéknek jutott.
2 Kína vagy Oroszország (és az Egyesült Államok) sokkal nagyobb előnyöket adott/fog adni az EU destabilizálásáért cserébe, mint amit az uniós eurómilliárdok jelentenek.
(+1 De, tényleg ilyen hülyék és elmentek a falig azt remélve, hogy úgysem lesz semmi következmény.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!