MZP szimpatizánsok! MZP bevallása szerint egy konzervatív párt építésén dolgozik Pálinkással. Követni fogjátok oda?
Miben konzervatív?
Nem tangában, hanem ingben megy a melegfelvonulásra?
Minden eddigi megnyilvánulása alapján liberális.
Mit értesz követés alatt?
Semmilyen pártnak nem vagyok elkötelezett szavazója, nem is szeretnék az lenni.
MZP-re szavaztam mindkét fordulóban, nem tudom, ez azt jelenti-e, hogy szimpatizáns vagyok, őt tartottam a legjobb jelöltnek.
A következő választáson nem fognak külön indulni, az meg, hogy a parlamentben formálisan ki milyen frakcióban ül, szerintem tökmindegy.
Hogy később szavaznék-e egy ilyen pártra? Nem tudom. Elolvasnám a programjukat, megnéznék néhány vitát, majd döntenék.
Egyébként nekem Pálinkás nem annyira szimpatikus. Az biztos, hogy intelligens és a viselkedése is különb a legtöbb politikusnál, de vagy nagyon naív vagy nagyon tisztességtelen. Gyakorlatilag vallásos fideszes volt, amíg nem tették őt félre, és ő semmiből semmit nem vett észre, semmiről nem tudott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!