Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentum miért reklámozza...

A Momentum miért reklámozza MZP-t úgy mint egy konzervatív jelöltet?

Figyelt kérdés
Szerintema sját szavazó táborának ez inkább unszimpatikus
2021. dec. 1. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Hozzájuk képest konzervatív.
2021. dec. 1. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Igazán hiteles, ahogy a migránssimogató Momentum a nyíltan migránsellenes Márki-Zayt "támogatja". 🤡
2021. dec. 1. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Én Momentumos vagyok és nagyon szimpatikus MZP is. Sok kérdésben nyitott, mindemellett becsületes. Alapjáraton nem a konzervatívsággal van baj, hanem azzal, amit a jelenlegi kormány művel a konzervativizmus nevében.
2021. dec. 1. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
"mindemellett becsületes." ja becsület , nem hazudunk és lopunk lets go mzp
2021. dec. 1. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
39%

Miben nem konzervatív?

Keresztény, nagycsaládos, jobboldali, gyakorlatias. Kb ez a konzervatív definíciója.

2021. dec. 1. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
#5: Pl támogatja a melegházasságot.
2021. dec. 1. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
5ös, támogatja? Nem üldözi, az nem támogatás, amúgy is az egyházit ellenzi a polgárit pedig mint minden normális ember nem éljenzi de nem tagadná meg hiszen két felnőtt ember közös döntését ki frásznak képzeli magát hogy elítélje?
2021. dec. 1. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"A roma életek számítanak" kampány netán szimpatikus a nagyon haladó momosoknak, vagy csak Donáth Anna aktuális hülyesége volt?

[link]

2021. dec. 1. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:

#7: Legalizálná, én ezt annak értékelem, hogy támogatja. Ennél nagyobb támogatást nem is várnék el.

Szerintem sem kellene két felnőtt ember saját közös döntését elítélni, sokan mégis ezt teszik.

2021. dec. 1. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy Magyarországon a konzervativizmus (meg a jobboldal, kereszténység) gyakorlatilag összefonódott a szexizmussal, rasszizmussal, homofóbiával, antiszemitizussal, lopással, képmutatással, és még lehetne sorolni.

Európa legtöbb országában nem magától értetődő, hogy ha valaki konzervatív, keresztény vagy jobboldali, akkor gyűlöl mindenkit.

Engem nem érdekel, hogy milyen vallású, hány gyereke van, meg egyebek. Nem lesz tőle sem szimpatikusabb, sem kevésbé szimpatikus.

Arra viszont tényleg jó lehet, hogy gyengítse a sztereotípiákat, bár nem tudom, van-e komoly hatása. Egyrészt ne legyen szitokszó a konzervatív, másrészt ne gondolkozzank úgy az emberek, hogy "én keresztény vagyok, tehát a fideszre szavazok, mert azok a keresztények."

2021. dec. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!