Miért zuhant be a Jobbik népszerűsége az előválasztás óta?
Ennek több oka is lehet. Van az a pszichológiai jelenség, hogy az ember a győzteshez húz, a vesztestől elpártol. Ezzel kezdtem, bár ez lehet a leginkább elenyésző ok.
Bizonyára benne van a fidesz karaktergyilkossága is, ami mondjuk jelen esetben nem volt annyira nehéz...
Leginkább az lehet mögötte - legalábbis én emiatt fordultam ki mögülük még jóval az előválasztás előtt-, hogy egy identitását kereső, bizonytalan párttá vált. Nem tudok semmi érdemit mondani, ami hozzájuk köthető.
Eleinte még twtszett, ahogy Jakab beolvasott Orbánnak a Parlamentben, de aztán ez is elcsúszott egy komolytalan irányba. Demagógia, féligazságok, üres lózungok pufogtatása ment egy feleselő kisgyerek stílusában, akinek egyetlen célja, hogy megsértse a másikat.
Nekem ez a védjeggyé vált parizerezés is visszatetsző, mert hamis. Milliós fizetéssel ne akarja senki előadni a kisembert! Lehet mellettük (a kisemberek mellett) kiállni, kell is, de ne úgy, hogy hiteltelen módon egynek mutatja magát közülük, mert ez nem igaz.
Summázva: Jakab nem tett jót a párt népszerűségének, nincs határozott irányvonal, nincs komolyan vehető tartalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!