Az alábbiak közül melyik generálja itthon leginkább a homofóbiát?
Ha kell info, hogy megítéld a hozzászólásom: meleg vagyok. Nem vagyok magam ellen és idén voltam először pride-on is, saját indokaim miatt.
Meleg Mikulás: ...vagy Télapó aki a kéményen mászkál be. Ezt a figurát sokan másképpen vették át. A Karácsonyi Krónikákban (film) a Télapónak felesége van, akinek a filmben csókot ad. Ja, és északi sarkon lakik manókkal, de ezen a keresztények nem háborognak. Meg ilyen sztorikban Mikulás-generációk vannak, az egyik nem lehetett meleg? Sőt a Mikulás "bemelegítése" sem öncélú volt, hanem a homoszexualitás dekriminalizációjának 50 éves megemlékezője. Egyébként a Biblia írójának szerzői joga van Szent Miklós karakterére...?
Bi szueprman: a filmkaraktereket eddig is azok alkották akik filmet csináltak. Az társadalmi jelenség, hogy ezzel még mindig csavart lehet vinni történetbe, és vannak akiket ez érdekel. Azt nem tudom ezért mért mi "buz*k" vagyunk felelősek. Inkább érzem, hogy indokkeresés a belülről fakadó utálatra/undorra, így érezve magad jó embernek. Olyan mintha a fogyasztói társadalom minden egyes emberét egyre jobban utálnád, mert idegesítenek a reklámok a tv-ben.
Nem értem mi agymosás? Ha elfogadod, hogy 5%-kunk nem hetero cisznemű akkor az 20 emberből egy, és nem automatikusan 18 év feletti, azért ezt is lásd be. Innentől kezdve, ha van egy filmben 30-50 ember... Nem azt állítom, hogy kvótákat kell állítani. Meg épp elég hetero-romantikus műalkotás közül válogathatsz.
És ezek alapján ne támogassam a hetero házasságot, mert Borkai, Szájer? Vagy bárki/bármi más amit úgy ítélek meg, hogy amiatt ne házasodhassanak a heterók? Mitől kell nekem melegként több erkölcsi bizonyítványt felmutatnom?
Nemváltó műtéttel már ott elkezdenek foglalkozni egyesek, amikor más életébe beleszólva magánvéleményként hangoztatják, hogy nem támogatják. Bezzeg ekkor nagyon érdekli őket.
Az utolsó mondatod meg nagyon igaz. Egy tehetetlen kisebbségen, aki nem csinált semmit, vezeti le a társadalom a feszültséget.
Igen, bizonyos kultúrákban valóban másképp jelenik meg a Mikulás, azonban az LMBTQ az nem kultúra, hanem politikai lobbi. Abból, hogy az északi sarkon lakik manókkal csak a te beteg világodban következik valami, a melegcsók viszont egyértelmű szexuális megnyilvánulás és agymosása, megerőszakolása az erre leginkább kiszolgáltatott elméknek: a kiskorúaknak.
A homoszexualitás dekriminalizációjáról ezerféle más módon is meg lehet emlékezni úgy is, hogy nem rúgunk bele az általunk (LMBTQ által) leginkább gyűlölt közösségbe, a keresztényekbe. De hát nektek lételemetek a provokáció, a minden meggyalázása, a f*szotok beledörgölése mindenbe, ami másnak szent.
Az utolsó mondatomat meg szándékosan kiforgatod: természetesen nem arról beszéltem, hogy szegény "tehetetlen" (haha) kisebbségbe rúg a többségi társadalom, hanem arról, hogy senkit nem fog érdekelni az ostoba elmebajod a harmadik wc-ről meg arról, hogy felnőtt emberként annyit nem tudsz eldönteni, hogy fiú vagy-e vagy lány. A nemváltó műtétet meg én önmagában lesz*rom, de amikor a gyerekeimhez akartok nyúlni, arra morcos leszek és nem csak én.
Nem állítottam, hogy az LMBTQ kultúra lenne. Valakik egy másik országban valahogy megemlékeztek egy dologról. Ők így, Te máshogyan tennéd. Az hogy a Te "beteg világodban" két felnőtt csókja miért gyermekabúzus azt kérdezd meg magadtól.
"LMBTQ által leginkább gyűlölt közösségbe, a keresztényekbe. " Haha.. Fel sem merült, hogy pl. én gyűlölöm, de minek szeressek olyanokat, akik a létezésem bűnként aposztrofálják egy könyv alapján, mert maguktól nem tudják eldönteni, hogyan viszonyuljanak a dologhoz.
A létezésem és élni akarásom nem provokáció. Előbb volt homofóbiád, ami miatt ezt provokációnak éled meg, amitől megmagyarázod miért vagy homofób. Ezt nem látni. :)
Kérdés: hol láttad a f@szomat beledörgölni valamibe? A fantáziádon kívül...
Nem említettem semmilyen 3. wc-t. De van véleményem róla nekem is, amit nem ismertettem. Nem tudom milyen lehet nemi diszfóriával élni, de remélem sokan akadnak, akik az ilyen embertársainkon szeretnének segíteni.
Senki nem nyúlt a gyerekedhez. Ez irracionális rettegésed egyik jelentős összetevejő, úgy néz ki.
"Pontosítsunk, szerintetek 100%-ban."
Ebbol is latszik hogy csak kotozkodni akarsz. Mondok vmit es te csak ugy eldontod hogy mi az "igazi" velemenyet, szanalmas vagy.
"alávaló képmutató, passzív-agresszív sunyi viselkedés."
Az a vicc hogy a kerdesedre igazak ezek a jelzok. Ekkora hipokrata barmot 🤦🤦🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!