Most hogy csehben megjelent az Omikron, lesz itthon lezéárás?
Nem szabad hagyni, hogy összemutálódjon a kettő, mert egy giga erős új szupermutáns kialakulásához vezethet, ami kiírthassa az emberiséget [link]
Lesznek általános bezárások ebben a veszélyes helyzetbe?
Ha korábban kezdték volna ilyen szinten górcső alá venni a különböző vírusokat, mint ebben a másfél évben, akkor már nagyon nagyon régóta lennének korlátozások. Ezért se hiszek benne. Nekem viszonylag gyenge immunrendszerem van, és évente legalább kétszer fordultam orvoshoz. Megnézte a torkom, és mindig az volt a diagnózis: Hát igen, elkaptam valami makacs vírust.
Volt ez már 10 éve is, sőt annál több is, csak most fel van fújva, túl nagy volt már az emberek szabadsága 2019-ben, valami okot kellett gyártani, hogy korlátozni lehessen
Lesz, hiszen ha hagynak egy olyan variánst dominánssá válni, ami nem okoz súlyos megbetegedést egyetlen esetben sem, azzal vége az egész gyógyszerbiznisznek, maszkbiznisznek, országok tönkretételének, inflációnak stb. Az egyszerű paraszton kívül senkinek nem érdeke.
Gondolod, hogy véletlen, hogy még be se került a hírekbe, már zárták a határokat meg zuhantak a tőzsdék?
Jól lemaradtál az orvosi beszámolókról. Alig van megbetegítő ereje. Ahogy ez lenni szokott: minél fertőzőbb, annál gyengébb.
De, kezdj ismerkedni a perzsa ábécével, mert ezután azzal jelölt hiperszuperaztanemjóját legalább 9 dimenziós 666*10⁹⁹⁹ mutánsok jönnek.
Nem mellesleg már szombaton megjelent a lezárásokról szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben, tegnapi hatálybalépéssel.
Úgyhogy, keresd meg az időszinkront, mert a hétvégén kiestél belőle.
Ez addig fog menni míg van rá kereslet
Ha az üzlet egyszer beindul😋
Hogy nem látják ezt át ?
Nem is értem hogy van embereknek ilyen tyúk esze :D
3-4 éve elkaptam a sertés influenzát
Eskuszom hogy olyan beteg talán meg soha életemben nem voltam.1 hétig tartó magas láz volt és mindenem fajt,enni alig tudtam már amikor ébren voltam.Nos hat ha azt túléltem akkor ezt is túl fogom remelem😜
Ha meg nem akkor tévedtem,van ilyen de akkor se fogok rettegésben élni
Afrikai omikron vagy mi a rák az már Európában van és hogyan?
Légi közlekedéssel mikor tesztelnek?Afrikabol nem fogjak ellepni az európai kontinenst hogy mind meg haljunk az enyhe állítólagos mutációtól
Ideje volna kicsit gondolkodni
Még mindig több józan ész szorult belém mint a riadt barikba :D
Lehet gúnyolódni meg ironozálni is a faxomat se érdekli senki véleménye
Én mindig abban hiszek amit látok és nem amit mondanak különböző szándékkal
Lesz lehet, csak nekünk csóró átlagembereknek lenne jó, ha elterjedne egy kb 0 tünetet okozó, könnyen terjedő mutáns és kialakulhatna a természetes immunitás ellene, vagy legalábbis kiszorítaná az erősebb változatokat.
A vakcinagyárak, Szakértők, politikusok minden erejükkel azon vannak, hogy a korlátozásokat fenntartsák a lehető legtovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!