Az alábbiak közül melyik generálja itthon leginkább a homofóbiát?
A fidesz, Mi hazánk, stb. demagógiája.
(Egyébként Superman FIA biszexuális, nem Superman meleg.)
Imádom a vergődésetek.
A homofóbiát leginkább a homofóbok generálják.
Nem én érzem egyedül alapvetőnek, hanem sokan mások, akiket Te a "propaganda szekértolójának" titulálhatsz. Rosszul mondtad. Neked magától értetődő és a hozzám hasonlók tudatosítják magukban, hogy nem magától értetődő az élet. Az, hogy Te a valóság egy szeletét az "elvi elfogadás" kérdésének medrébe tereled, az engem semmilyen formában nem érint és Téged meg nem jogosít fel semmire.
Pontosan mi a nem elfogadott? Mit értesz? És mit nem szeretnél?
Elég ködösen beszélsz, ami miatt egyre kevésbé értem, hogy mi mellett foglalsz állást.
Az undort az váltja ki, amikor az LMBT (ti) fogja a potmétert és kitolja legszélre, szándékosan provokálva, megsértve más csoportokat: meleg Mikulás, Superman, minden lehetséges dolog összeb*zizása. Ez az, amit az ember gyomra nem fogad be és viszolyogni kezd az agymosástól, amit nyomattok. Akkor is, ha odáig még nagyjából elfogadó volt, pl. teszem azt támogatta a melegházasságot. Ezt majd szépen tapasztaljátok idővel.
Ahogy pedig egyre súlyosbodik a világpolitikai és gazdasági krízis (klímaváltozás, népességfogyás stb.), úgy majd egyre inkább átcsap irántatok gyűlöletbe a dolog, mert a legkisebb problémánk is nagyobb lesz annál, hogy a Juliska nemváltó műtétével foglalkozzunk, aki tegnap még Pistike volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!