Fiatalok, melyik párttal szimpatizáltok leginkább? (16-25 éves korosztály)
A Mi Hazánkkal
1. Mert helyreállítanám a közbiztonságot és elismerem, hogy a párt kimondja, hogy létezik cigány szubkultúrális bűnözés. Féltem a szüleimet és a leendő családomat a városunkban egyre romló közbiztonsági helyzettől és hiszem, hogy erre csak a csendőrség visszaállítása és önvédelmi fegyverhasználat jelenthet megoldást.
2. Mert felháborít, hogy például egy kínai lány és egy afrikai fiú, akik egyetemre jöttek tanulni saját lakást bérelhetnek a magyarok pénzén, míg van olyan, hogy egy magyarnak lepukkadt kollégiumot (sem) adnak. Természetesen ha ennek a két betolakodónak gyereke születik, már magyar állampolgár lesz és ugyannyi joga lesz, mint az én gyerekemnek, akinek az ősei több száz éve élnek a Kárpát-medencében és kemény munkával dolgoztak a nemzetért.
3. Mert felmérhetetlen károkat okoz az LMBTQ és BLM propaganda az emberek agyában.
Röviden próbáltam a SÉRTETTSÉGEKBŐL levezetni, hogy miért szimpatizálok a párttal, mással is meg tudom indokolni, de ez az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!