Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatalok, melyik párttal...

Fiatalok, melyik párttal szimpatizáltok leginkább? (16-25 éves korosztály)

Figyelt kérdés

2021. nov. 30. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Talán csak unják a többi párt általi szopatást
2021. dec. 1. 09:12
 12/15 anonim válasza:
57%
Remélem unatkozó idősebb emberek nyomtak a Fideszre. 😀 Nem létezik, hogy fiatalok közt is ennyi megvezethető ember van!
2021. dec. 1. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
liberális a fas.zom az.az egész parlamentet fel kellene gyújtani. Orbánt meg ezt márkyzai akárki cigán. yt a Dunába lőni
2021. dec. 2. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Mi Hazánk, mert normális és boldog életet szeretnék, méghozzá itt, Magyarországon. Megjegyzem, szomorú, hogy ehhez egy radikálisan jobboldali pártra kell szavazni, sz.v.sz. ez kellene legyen az ALAP.
2021. dec. 2. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

A Mi Hazánkkal

1. Mert helyreállítanám a közbiztonságot és elismerem, hogy a párt kimondja, hogy létezik cigány szubkultúrális bűnözés. Féltem a szüleimet és a leendő családomat a városunkban egyre romló közbiztonsági helyzettől és hiszem, hogy erre csak a csendőrség visszaállítása és önvédelmi fegyverhasználat jelenthet megoldást.

2. Mert felháborít, hogy például egy kínai lány és egy afrikai fiú, akik egyetemre jöttek tanulni saját lakást bérelhetnek a magyarok pénzén, míg van olyan, hogy egy magyarnak lepukkadt kollégiumot (sem) adnak. Természetesen ha ennek a két betolakodónak gyereke születik, már magyar állampolgár lesz és ugyannyi joga lesz, mint az én gyerekemnek, akinek az ősei több száz éve élnek a Kárpát-medencében és kemény munkával dolgoztak a nemzetért.

3. Mert felmérhetetlen károkat okoz az LMBTQ és BLM propaganda az emberek agyában.

Röviden próbáltam a SÉRTETTSÉGEKBŐL levezetni, hogy miért szimpatizálok a párttal, mással is meg tudom indokolni, de ez az egyik.

2021. dec. 7. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!