Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 25 éves létemre bízom a...

25 éves létemre bízom a Fideszben, lassan nősülök, küzdök a hazáért, akkor mért bántanak mégis?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallani. Ù

Így a Fidesz, úgu a Fidesz. Mjndig csak rájuk mutogatnak.

Anyukámnak beszólt valaki a múltkor, hogy az M1-et ne nézze, ott csak a hazugság megy.

Ott volt a német nő riportja. Külföldön már a nyugdíjak is sokkal kisebbek, itt ingyenes a tömegközlekedés.

Tarlós 10.000 fát ültetett egymaga, Európában nálunk ültetik a legtöbb fát.

Legtöbb úk építkezés. Minddn haverom angliába menekült, hogy havi 3-szor annyit fizessen egy szobáért, mind amiből én itt lakást kölcsönzök.

Gyerektámogatás, most felújítják a kórházakat, amit a kommunisták tönkrevágtak.

Olcsó a sör is, mozi is, minden kaja olcsó és GMO mentes, én szeretek itt élni. Barátnőm is.

Minden csak szépül, mi itt Győrben hisszük, hogy nem véletlenül, hiszen valós alapokon mondják, hogy 100 híres emberből, 70-nel biztos magyar ágai vannak.

Itt épült, Budapesten a világ első metrója, csak ezt sokan elfelejtik.

Azok akik semmit se tesznek.

2020. jan. 12. 09:16
1 2 3 4
 1/40 szántóvető ***** válasza:
94%
ebből a katyvaszból csupán annyi derült ki hogy üldözési mániád van ill nem vagy százas.
2020. jan. 12. 09:29
 2/40 Molyember ***** válasza:
91%
Válaszolnék, de a kérdésed értelmetlen (mi az, hogy "mégis" bántanak?), a bővebb kifejtés meg olyan, mintha kicsit részegen szeretted volna utánozni a Wartburgos kérdezőt. Szerintem gondold át, mit szeretnél megtudni, és írd ki újra a kérdést.
2020. jan. 12. 09:30
 3/40 A kérdező kommentje:

Nem érted mert nem tudod talán mi az a Hazaszeretet.

Amikor az országot bántja és gúnyolja a baloldal, az fáj az én szívemnek.

2020. jan. 12. 09:32
 4/40 anonim ***** válasza:
16%
Már én is megkaptam, hogy ne nézzek M1-et. Helyette olvassam, a hasonlóan hányás színvonalú hvg-t, indexet, 444-et, amikor azokat a portálokat is gyakran hazugságon lehet kapni, és kétértelmű cikkeken.
2020. jan. 12. 09:38
 5/40 anonim ***** válasza:
82%

Az nem gúnyolás, azok tények.

Az álomvilágban élő fideszesek azt nem akarják hallani.

Mert a magyar átlag az hogy én elvagyok a többi meg le van sz@rva.

2020. jan. 12. 09:39
 6/40 anonim ***** válasza:
98%

És a kritika hol marad? Ha annyira tisztába lennél a dolgokkal akkor illene kritikát is fogalmaznod az általad legjobbnak tartott pártnak. Már a kommustizásásod is elárulja hogy a dolgokkal eléggé nem vagy tisztába, Magyarországon soha nem voltak kommunisták, mert aki igazi kommunista lenne az képtelen lenne tönkrevágni az országot, mert az szembe menne a kommunizmus elveivel, ami azt jelentené hogy nem követte a kommunizmust, szóval nem kommunista. És lehet hogy külföldön háromszor annyiba kerül a lakhatás, csak ne felejtsd el hogy az ipari termékek, például a szalámi és egyebek például Ausztriába olcsóbbak mint itt Magyarországon, pedig a bérek között jelentős különbségek vannak, Anglia gazdasági adatok alapján még mindig jobb mint Magyarországon, bár nem sokkal, de jól lehet ezzel bűvészkedni, hogy nyugaton a reálértéken alacsonyabbat érő fizetésed probálod minél inkább félretenni, aztán mikor hazatérsz az amit ott kerestél az itthon kétszer vagy háromszor annyit ér.

És én úgy tudom hogy a világ első metrója Londonba épült.

Kérdező mindenféle össze vissza maszlagot leírsz, a hiteledet már ezzel a kérdéssel elvesztetted, megannyi hazugság leírásával.

2020. jan. 12. 09:39
 7/40 anonim ***** válasza:
98%
25 évesen még hiszel a mesékben? :D
2020. jan. 12. 09:44
 8/40 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon gyenge troll kérdés egy "katyvasznak" álcázva :D

Ha te ezeket komolyan gondolnád akkor mocskos nagy bajok vannak nálad..........

Ott kezdődik a fele instant fake a másik fele meg ferdítés.

Persze 25 éves vagy :D aki 1933 ba 15 éves volt 1943 ba még bőszen állította mindenki hülye Hitler a legjobb.

Ebbe a népbutításba nőttél fel és most kiválló fideszjugend tag lettél.

Csuklóból állítasz baromságokat mert a propaganda minisztérium kiadta az utasítást.....

2020. jan. 12. 09:44
 9/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem szép, hogy bántanak csak azért, mert nem vagy intelligens. Szégyelljék magukat!
2020. jan. 12. 09:46
 10/40 anonim ***** válasza:
97%

Diagnózis: "nem kint, hanem bent" van a baj. És az bánt. Kevesebb politikai oldal, fórum, kevesebb net ajánlott. És több létszemléleti kérdésekről szóló, igazi szellemi mű olvasása ajánlott. Ha kéred, privben küldök irodalmat.

(pontosítás:a kontinens első földalattija)

2020. jan. 12. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!