Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 25 éves létemre bízom a...

25 éves létemre bízom a Fideszben, lassan nősülök, küzdök a hazáért, akkor mért bántanak mégis?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallani. Ù

Így a Fidesz, úgu a Fidesz. Mjndig csak rájuk mutogatnak.

Anyukámnak beszólt valaki a múltkor, hogy az M1-et ne nézze, ott csak a hazugság megy.

Ott volt a német nő riportja. Külföldön már a nyugdíjak is sokkal kisebbek, itt ingyenes a tömegközlekedés.

Tarlós 10.000 fát ültetett egymaga, Európában nálunk ültetik a legtöbb fát.

Legtöbb úk építkezés. Minddn haverom angliába menekült, hogy havi 3-szor annyit fizessen egy szobáért, mind amiből én itt lakást kölcsönzök.

Gyerektámogatás, most felújítják a kórházakat, amit a kommunisták tönkrevágtak.

Olcsó a sör is, mozi is, minden kaja olcsó és GMO mentes, én szeretek itt élni. Barátnőm is.

Minden csak szépül, mi itt Győrben hisszük, hogy nem véletlenül, hiszen valós alapokon mondják, hogy 100 híres emberből, 70-nel biztos magyar ágai vannak.

Itt épült, Budapesten a világ első metrója, csak ezt sokan elfelejtik.

Azok akik semmit se tesznek.

2020. jan. 12. 09:16
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
97%

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1025..

Ezt a kérdést annak idején én tettem fel, csak sajnos, nem érkeztek rá érdemben válaszok, mert buta voltam, és nem a magyar politika témakörben tettem fel. 23 éves hallgató vagyok, s sokan gondolkodnak egyébként a korosztályomban hasonlóan, személy szerint én abban reménykedem, hogy inkább a nyugat felé vesszük az irányt.

Nem szeretnék egyész életemben egy mókuskerékben élni, és éppen ezért, ha 2022-ben is maradnak a populisták, csomagolok és megyek. Nem fogom az adómból a stadionőrületet, felcsúti kisvasutat, furcsa hátterű közvilágításprojekteket (Elios-botrány) és az egyéb NER-üzletemberek jólétét finanszírozni. Azzal pedig ne jöjjön senki, hogy Gyurcsány így, Gyurcsány úgy. Igen, követtek el ők is hibákat, de most Orbánnak már 10 éve volt bizonyítania. Az egészségügy pedig még mindig a béka feneke alatt, a legkiszolgáltatottabbaktól pedig a biztosítási díj behajtása helyett a teljes ellátást akarják kifizettetni, és amíg nem tette meg, orvos közelébe se kerülhet. Oktatás is - nézd meg például a PISA pontszámokat, vagy hogy hány gimnazista van kiakadva az embertelen órarend és tananyagmennyiségek miatt. Majd biztos, a heti 5 tesi fogja megoldani a problémát, ugye? Amikor az iskolákban nincsenek biztosítva az infrastrukturális feltételek, tehát abból 2-t majd lépcsőzéssel fognak s**pni.

Igen, nőtt a magyar gazdaság, és a bérek is nőttek. De nézd meg az euro-t. Most örülünk a 330-nak, a rabló Gyurcsány idején volt a legrosszabb esetben is 280. Tehát hiába kapsz forinttal többet, mégis kevesebbet ér a pénzed, ha csak egy 30-40 kilométert is északra mész, a Szlovák Köztársaság területére. Nézd meg, milyen ütemben nőttek a fizetések Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Romániában, és tedd mellé Magyarországot.

Az én szavazatomat ez a nemzetieskedés biztosan nem fogja megnyerni, meg az se, hogyha egyedülálló vagy gyermektelen fiatal vagy, akkor "halj meg".

2020. jan. 12. 11:00
 32/40 Koplárovics Béci ***** válasza:
83%

"25 éves létemre bízom a Fideszben, lassan nősülök, küzdök a hazáért"

25 évesen még csak most nősülsz? Hát már MINIMUM 2 gyerekednek kellene lennie és már úton kéne lennie a harmadiknak ennyi idősen. Nem vagy jó pártkatona.

"Itt épült, Budapesten a világ első metrója, csak ezt sokan elfelejtik."

És ez már elég ahhoz, hogy a fideszre szavazz? Hát, az elég beteg.

2020. jan. 12. 12:30
 33/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem budapesten epult
2020. jan. 12. 13:00
 34/40 anonim ***** válasza:
23%
Tiszta vagy a mocskosok közt.Ezért bántanak.
2020. jan. 12. 13:56
 35/40 anonim ***** válasza:
89%
Sok CSOK-os gyermekszaporultatot kívánok neked jó hazafinak és szép krumplit az asztalra. A migránsokra mindig ügyelj, veszélyesek!
2020. jan. 12. 13:58
 36/40 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom csak trollkodsz.

Ilyen buta nem lehet egy 25 éves,hogy a gyerekgyártásban látja a jövőt...

2020. jan. 12. 15:56
 37/40 anonim ***** válasza:
79%
15:56: a kérdező megnyilvánulásait tekintve szerintem ez a herbál mellékhatása lehet.
2020. jan. 12. 16:16
 38/40 anonim ***** válasza:
96%
Egész érdekes hogy egyik válaszomra 90% a másiknál 10%-ra értékelték, egyikbe fidesz fele kértem kritikát, a másikba meg az ellenzék felé, pedig pártsemleges választ írtam le mindkét alkalommal. Ezért nem bírom a két oldalt, mindkettő mondja a saját igazát, és azt hiszi hogy neki van igaza, miközben nem. Egymás gyűlölete az nagyon megy látom.
2020. jan. 12. 16:54
 39/40 qkker1 ***** válasza:
100%

"Épül Paks2, nelünk tiszta energiánk lesz. Eljön a nap mikor ingyen lesz az áram is!"

Komolyan kérdezem:

mit szedsz/szívsz/szúrsz?

Valami qrva ütős anyag lehet, mert nagyon kész vagy!

2020. jan. 13. 18:27
 40/40 qkker1 ***** válasza:
100%

Josshika

Ne privátot firkálj, ha nyűgöd van, akkor ide írd ki!

2020. jan. 13. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!