25 éves létemre bízom a Fideszben, lassan nősülök, küzdök a hazáért, akkor mért bántanak mégis?
Mindenhol ezt hallani. Ù
Így a Fidesz, úgu a Fidesz. Mjndig csak rájuk mutogatnak.
Anyukámnak beszólt valaki a múltkor, hogy az M1-et ne nézze, ott csak a hazugság megy.
Ott volt a német nő riportja. Külföldön már a nyugdíjak is sokkal kisebbek, itt ingyenes a tömegközlekedés.
Tarlós 10.000 fát ültetett egymaga, Európában nálunk ültetik a legtöbb fát.
Legtöbb úk építkezés. Minddn haverom angliába menekült, hogy havi 3-szor annyit fizessen egy szobáért, mind amiből én itt lakást kölcsönzök.
Gyerektámogatás, most felújítják a kórházakat, amit a kommunisták tönkrevágtak.
Olcsó a sör is, mozi is, minden kaja olcsó és GMO mentes, én szeretek itt élni. Barátnőm is.
Minden csak szépül, mi itt Győrben hisszük, hogy nem véletlenül, hiszen valós alapokon mondják, hogy 100 híres emberből, 70-nel biztos magyar ágai vannak.
Itt épült, Budapesten a világ első metrója, csak ezt sokan elfelejtik.
Azok akik semmit se tesznek.
Nekem sosem a fideszesekkel volt bajom, hanem a párttal. Nem is nagyon ismerek Fideszest ezért akadok ki mindig, hogy hogy a f. BA nyernek mindig választást hisz mindenki utálja őket.
Véleményem szerint ha Fideszes vagy az a te bajod ezért nem nézlek le. 27f
"Ott volt a német nő riportja. Külföldön már a nyugdíjak is sokkal kisebbek, itt ingyenes a tömegközlekedés."
Azért én szívesen eltengődnék abból a kevés német nyugdíjból!
Mi ingyenes ? 9500 a BKK bérlet!
Ez a Humor kategóriában talán jobban megfért volna.
"Külföldön már a nyugdíjak is sokkal kisebbek"
Azért mennek a nyugat-európai nyugdíjasok mindenhova, a magyar nyugdíjasok meg otthon rohadnak (tisztelet a kivételnek).
"Tarlós 10.000 fát ültetett egymaga, Európában nálunk ültetik a legtöbb fát."
Tarlós nem tudom mennyi fát ültetett, de a majdnem 4x nagyobb Németországban és a 6x nagyobb Franciaországban (tengerentúli területek nélkül..) szerintem "picit" több fát ültettek. Elnézést..
"itt ingyenes a tömegközlekedés."
Budapest-bérlet 10 ezer forint vagy mennyi, egy 260 km-es IC vonat retúrjegy kedvezmény nélkül körülbelül egy 10 ezer.. erről ennyit.
"havi 3-szor annyit fizessen egy szobáért, mind amiből én itt lakást kölcsönzök."
Lehet, hogy 3x annyit fizet a szobáért, de bizony a fizetése sem magyar mércével van megállapítva.. mondjuk az igaz, egy végzettség nélküli embernek tényleg el kell gondolkozni, hogy melyik városban béreljen lakást..
"amit a kommunisták tönkrevágtak."
Az egészségügy lezüllesztéséért ugyanúgy sokat tett mindegyik kormány az elmúlt 30 évben, mint a "komcsik".
"Olcsó a sör is"
Olcsó, de a magyar sörök 90%-át egy minimálisan igényes fogyasztó körülbelül a lefolyóba öntené, nem a szájába. Nem az árral van a baj, mert a cseh licences "prémium" minőségű (árú) sörök is ugyanúgy hulladékok, amiket pl. a Borsodi gyárában állítanak elő, annyiért veszel egy tényleg cseh sört vagy legalábbis egy normális magyar sört, nem egy ipari hulladékot.
"minden kaja olcsó és GMO mentes"
Olcsó? :D Merem állítani, hogy itthoni fizetéshez viszonyítva a magyar árak az egyik legdrágábbak. Pár éve Nagyváradon jelentősen kevesebbért vettem italt, kaját, mint itthon, pedig akkora különbség nincs a magyar és a román fizetés között.
Ismered a genetikai módosítás lényegét? Hiába lett szitokszó, bizony sok téren jelentősen javíthatna a afrikai élelmezésen stb., csak mindenhol betiltják, hiába lehetne áttöréseket elérni a segítségével.
"Itt épült, Budapesten a világ első metrója"
Majdnem, a londoni után a második.(Zárójelben: utána 70 évig nem adtak át új vonalszakaszt..)
Fogalmazzunk úgy, ebben az írásban eléggé sok a ferdítés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!