Szerintetek sem tisztességes dolog, hogy a kórházakba a beoltott hozzátartozó nem látogathatja a szintén beoltott kórházban fekvő hozzátartozóját?
Most mesélte ismerősöm, simán bement a mamáért a covid osztályra egy szál maszkban, mert nincs beteghordó. Még oltási igazolványt sem kértek. Amúgy egy sima influenzajárványnál is látogatási tilalom szokott lenni.
Én magam rendszeresen járok kórházba, és elmondom, hogy eszméletlenül rühelltem a látogatást. Szarul vagyok, nekem ne jöjjön a katasztrófaturizmus, a szobatársam férje meg pláne ne üldögéljen az ágyamon. Ha valakinek kell valami ruha, étel, bármi, azt meg le lehet adni a portán, felhozzák. Én örültem, amikor mondták, hogy nem lehet látogatni, mert legalább nem volt tele idegennel a kórterem, és ez járványtól független.
Osztályvezető főorvostól függ, de még olyan is volt, hogy este 10-kor jött a látogató, felcsapta az összes villanyt, mikor már mindenki aludt. Én mondjuk jól le is toltam, de nem értem, az emberek mégis mi a fenét képzelnek magukról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!