Hogy lehet az hogy erre az emberre és hozzátartozójára még valaki szavaz?
Figyelt kérdés
Most életemben először teljes egészében meghallgattam az Öszödi beszédet vágatlanul, mikor volt ez a cirkusz még 14 éves voltam, így nem nagyon foglalkoztatott a dolog.
Teljesen kiakadtam hogy milyen mocskos politikus is ez a Gyurcsány... egyszerűen nem látok benne semmi jót hogy hogy szerethetik még ennyien..
Nyilván Orbán sem jobb rá sem szavaznék soha..de ezen a beszéden most teljesen kiakadtam..
2021. okt. 10. 20:16
1/6 anonim válasza:
Mert nincs más alternatíva, vagy Dobrev, vagy Orbán
2/6 anonim válasza:
Gyurcsány és Orbán képes volt a szavazóikból fanatikus szektást csinálni.Emiatt, szavaznak rájuk annyian.
3/6 A kérdező kommentje:
1. Akkor inkább senki vagy kutya párt
2021. okt. 10. 20:20
4/6 anonim válasza:
Már bocsi, de Gyurcsánynál Orbán azért mérföldekkel jobb. Az emberek emlegetik a lopást, meg a kórházakat, stadinokat. De ezek mellett legalább csináltak is valamit az EU-s pénzekből mellettem speciel minimum 10 helyt újítottak fel az elmúlt 1 évben. Köztük kórházat is 2 éve talán. No meg jobban élek azért, mint régen. Nem olyan "húúú de borzalmas" mint ahogy előadják a károgók szimplán valakinek sose lesz jó semmi. Ha itt is EU-s minimálbér lenne, akkor még több kéne ilyen sajnos az ember. Ettől függetlenül még van hova fejlődni, de Gyurcsány időszakát ezzel össze sem lehet hasonlítani. Egy bohóc volt, és maradt is a csávó nem mellesleg egy alkesz. Dobrev meg úgy beszél a "támogatóival" mint óvónéni az ovisokkal kb gáz az egész. Persze ez az én véleményem, de van igazságalapja bőven.
5/6 anonim válasza:
Én a 2006-os események végett szerettem meg Ferit.
6/6 anonim válasza:
Kérdezö! Világos, hogy fel vagy háborodva. De a hozzátartozokra milyen alapon terjeszted ki az elutasitásodat? Téged (csaknem 30 évesen!) a szüleid alapján itélnek meg, vagy fogadnak el? Ez jogos, ha igy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!