Orbán mikor nyilvánít részvétet a több mint 26000 elhunyt hozzátartozójának? Még nem halottam volna a sz*rházitól, hogy megtette volna.
Köszönjük, hogy csupa nagy betűvel hivatkoztok ránk, megtisztelő.
Gerinctelennek születtem én
Minek gerinc az életem így is szép
Házunk előtt egy stadion áll
Engem Felcsút mindig hazavár
Megírom majd jó Lőrinc neked
Mit küldjél a börtönbe nekem
Amikor majd a börtönben nyugovóra térek
Lőrinc mondj el a seggemért egy imát
Mar elnezest de Orban az elejetol azt mondta/mondja, hogy mindenki oltassa be magat es tartsa be a jarvanyugyi korlatozasokat es akkor kilabalunk a 'dologbol'. Nem hinnem, hogy Orban es a Fidesz valamit is rosszul csinalt volna.
Ellenben az ellenzek folyamatosan uszitott/uszit a vedekezes minden formaja ellen, lebeszelik az embereket az oltakozasrol es folyamatosan hozongtek a korlatozasok ellen. Ezekben kell a 26 ezer aldozatot keresni, az ellenzek berkei kozott hamarabb talalni valos felelost.
Ember nézd már meg az elmúlt 5-6 év halálozási adatai.
Meg sem közelíti a többlet halálozás ezeket a számokat.
Aztán szházizzál cira.
"sz*rházitól" !?!?!? ... te figyuzz! Lehet apad-anyad nem tanitott meg a jolneveltsegre, de ne felejtsd el, hogy a miniszterelnokrol beszelsz!
Nem tudom te hova jutottal el az eletben karrier tekinteteben, talan egy polcfeltolto, de akar irodista is lehetsz ... megsem gondolnam, hogy jogod lenne leszarhazizni a miniszterelnokot.
Nagy dumanak gondolhattad, vagy talan vaganynak ... de csak mosolyt fakaszto! :)
Az elmúlt fél évben:
Orbán hogy képzeli, hogy én majd betartom a kamuvírus miatti kamukorlátozásokat? Felháborító diktatúra! Majd én kijátszom a rendszert, nem hordok maszkot, összejárunk a haverokkal, nekünk ne mondja meg senki, emberi szabadság óegygéé!
Most:
Orbán nem szégyelli magát, hogy naponta százak halnak meg miatta? Nem tett semmit az ártatlan emberek megmentéséért, az ő lelkén szárad, bűnhődjön óegygééé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!