Pillanatnyi állás szerint 4-6 havonta hajlandó vagy oltatni magad? Még véget nem ér a Covid járvány ami eltarthat évekig is.
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 14:46
A kérdező szavazást indított:
Igen, természetesen.
Nem, semmiképp.
Még nem tudom.
56 szavazat
1/10 anonim válasza:
Jobb ötletem nincs. Most már engedélyezték az 5 évet betöltött gyerekeknek is, talán egy kicsit ettől is jobb lesz a helyzet.
3/10 anonim válasza:
Még nem tudom. A harmadikat még kérni fogom, de lehet, hogy utána ott megállok.
4/10 anonim válasza:
Idén már kaptam hármat, semmi bajom tőle, COVID-t elkerültem vele, és hosszabb távon sincs semmi bajom évi két oltással, nem vagyok sem óvódás, sem konteós.
5/10 anonim válasza:
Nem. Kettőt felvettem, mert úgy lehetett egyszerűen sokhelyre utazni, de több nem kell.
6/10 anonim válasza:
Addig fog eltartani a "járvány", amíg van olyan hülye, aki hajlandó újra és újra megmérgeztetni magát.
7/10 anonim válasza:
Csak abban az esetben, HA hagyományos elölt vírustechnológián alapuló az oltás. Tehát pl. Sinopharm.
mRNS oltást NEM FOGADOK EL.
8/10 anonim válasza:
Csak azzal oltatom magam amit Orbán Viktor javasol.
10/10 anonim válasza:
"Még véget nem ér a Covid járvány"
Ohh akkor már nem is oltatom magam már a 2.hullám idején alig volt már vele valami azt elfogadom hogy az első az itt volt mert azzal nem vitatkozok de hogy egy megfázásnak is szánalmas sz@r 3 éve itt van azért vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!