A Covid vakcinákban tényleg vannak nanogépek?
Egy 2016-es cikkben az áll, hogy kémiai Nobel díjat kapott három tudós, akik feltalálták molekuláris méretű nanogépeket. Ezekkel a parányi gépecskékkel szinte bármit meglehet változtatni az emberi szervezetben. Akár úgy is programozhatják őket, hogy pusztítsák el a rákos sejteket, de akár rosszra is felhasználhatóak, pl. zárjanak el egy érszakaszt és ezzel szívrohamot, vagy agyvérzést idézhetnek elő bárkinél.
Az a kérdésem, hogy ezekről a bizonyítottan létező kutatásokról miért nem beszélnek sehol a Covid-19 járvány óta? Lehetséges, hogy már alkalmazzák is ezeket a nanogépeket az oltáson keresztül? Illetve miért tagadják sokan a nanogépek létezését?
Néhány cikk erről:
"Can nanobots control you?
Nowadays, the mind control could be developed with invasive neurotechnology as brain nanobots that can control directly the activity of victim neurons stimulating or inhibiting them and thus, control different body's functions like the motor functions.
A nanogépek tudnak irányítani téged?
Napjainkban az agykontrollt olyan invazív neurotechnológiával lehet kifejleszteni, mint az agyi nanorobotok, amelyek képesek közvetlenül irányítani az áldozat neuronjainak aktivitását, stimulálva vagy gátolva azokat, és így irányítani a test különböző funkcióit, például a motoros funkciókat.W"
Ezt egy svéd professzor írta 2016-ban.
"Az a kérdésem, hogy ezekről a bizonyítottan létező kutatásokról miért nem beszélnek sehol a Covid-19 járvány óta? "
Már miért ne beszélnének? Az összes konteós oldalon fent van. Márpedig ugyebár "köztudott", hogy amit ott írnak, az csakis igaz lehet és mindeki, aki nem hiszi el, az maga a bizonyíték az agymosásra. Dehát ezt te, kis naiva, biztosan tudod...
#6: Olvasd el újra, amit írtam. Hol írtam, hogy amit írtál, az konteós oldal? Sehol. Hol írtam, hogy csak ott foglalkoznak vele?
Egyszerűen a kérdésed az a bizonyos naiv kérdés, amiből látszik, hogy a kérdésed csak egy állítás. #2 válaszoddal erre erősítesz rá. #6-tal méginkább.
Persze hogy nem egészséges de nem értik meg sokan.Én jól vagyok a többi legyen az ő bajuk🙅♂️
Mikor próbálsz jóindulatú lenni akkor meg a halálodat kívánják :D
Pedig a fagyi visszafelé nyal úgy tűnik dehát nem esett le meg nekik🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!