Oltatlanként mi lenne az ára, hogy elfogadd a vakcinát?
A triviális válasz nincs ott, ahogy a fogyatékos politikusoknak se jut eszébe...
Hozzák ide, ne nekem kelljen utánamenni. F***szért nem tud munkahelyen az üzemorvos beoltani? Én biztos nem fogok a háziorvosommal leállni telefonon bratyizni, amikor 10 éve nem láttam, meg kb. 2-szer találkoztunk 20 év alatt.
3-as: Nem kell a háziorvosoddal leállni bratyizni, online is tudsz időpontot foglalni oltópontra.
Én nem hiszek abban, hogy könyörögni kéne az oltatlanoknak. Ha oltás nélkül akarják ezt végigcsinálni, tegyék. Viszont fogadják, hogy nem mehetnek mindenhova, nem dolgozhatnak mindenhol, szóval hogy több korlátozás érvényes rájuk, mint az oltottakra.
#3 Itt tudsz regisztrálni: [link]
Itt tudsz időpontot foglalni regisztráció után: [link]
#5 "Nekem elég lenne értelmes magyarázat, hogy miért oltassam be magam."
Van ilyen, és a választ már rengetegszer közzétették. Vannak, viszont, akik nem akarják tudomásul venni.
Szerintem oltásonként 1-2 nap szabi, munkanélkülieknek 10000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!