A nácikat is pont így idegesítették a zsidók. Így is beszéltek róluk. Reméljük ezek a jogalkotási bűnözők is úgy végzik, mint a náci jogalkotási bűnözők.
Mert amúgy is globális felmelegedés van és akkor még hozzá jön ez is.😉
2021. nov. 29. 12:18
12/24 anonim válasza:
"Nagyon kevés embert érdekel a többi szexuàlis élete, engem se, a fideszt sem."
A homók sem akarnának vele foglalkozni, ha mondjuk két férfi nyugodtan sétálhatna kézenfogva az utcán, senki nem szólna be nekik. Akkor nem lenne téma az ügy, mert el lennének fogadva.
2021. nov. 29. 12:34
13/24 anonim válasza:
"A homók sem akarnának vele foglalkozni, ha mondjuk két férfi nyugodtan sétálhatna kézenfogva az utcán, senki nem szólna be nekik. Akkor nem lenne téma az ügy, mert el lennének fogadva."
Életemben nem láttam még, hogy bárki beszólna egy kézen fogva járkáló meleg párnak. Az emberek 90%-a magasról fosik rá. Engem kiröhögtek és beugattak amikor tavaly március elején maszkban voltam a buszon. Alapítsak én is valami szervezetet, mert "beszóltak"?
2021. nov. 29. 12:38
14/24 anonim válasza:
Nekem már azért is szóltak be pár éve vonaton, mert a feleségem nem magyar származású, és angolul beszéltünk, mire a szembe ülő hangosan szidott minket, mert külföldiek vagyunk, magyarúl kérdeztem tőle, hogy mit parancsól? Válaszúl higgadtan és kultúráltan mellémköpött.
El sem tudom képzelni, milyen lehet itt melegnek lenni.
2021. nov. 29. 12:41
15/24 anonim válasza:
14, alapíts szervezetet, a külföldiül is beszélő elnyomott magyaroknak.
2021. nov. 29. 12:43
16/24 anonim válasza:
Ebbe a trágyadomba minek bármit is alapitani, ami közélettel foglalkozik?
Tisztán látszik, hogy semmi szükség rá, csak lótrágya szintü kultúra kell ide.
2021. nov. 29. 12:49
17/24 anonim válasza:
Istenem, mit nem értetek meg azon, hogy az emberek kb. 90-át hót hidegen hagyja, hogy milyen nyelven beszéltek, melegek, vagy heterók vagytok-e, milyen színű a hajatok, fogyik vagytok-e vagy sem. Ha van 5-600 ezer kretén állat egy 10 milliós országban, aki ezeken hisztizik, hogy ki meleg ki nem, akkor mit kell csinálni velük? Megölni őket? Az már nem jut a sok csököttagyú eszébe, hogy ha végigmegy az utcán kézenfogva a pasijával, akkor a szembejövő 1000 emberből max 2 fog rosszallóan nézni, a többi magasról lefossa... neeeem, az a kettő, az az egész ország ugye?
2021. nov. 29. 13:06
18/24 anonim válasza:
17: ebben a cirkuszban, amit a kormány rendezett ekörül, érdemes lenne elvégezni egy próbát, hogy milyen reakciók lennének. Mivel a kormány célpontnak állította be a melegeket, ezért most jóval több beszólást kapnának, mert a hatalom megadta a kilövési engedélyt, ami bátorítja az embereket, főleg a primitívebbjét, akikből a legtöbb van.
2021. nov. 29. 13:15
19/24 anonim válasza:
18, honnan tudod, hogy primitívből van a legtöbb? Minden embert ismersz a lakosságból? Látod, ezt mondom, NEKED vannak előítéleteid, és baxnál szájba többeket, nem más téged. De az ilyen lenéző viselkedést amit te csinálsz, egy jó érzésű ember sem viselné el.
2021. nov. 29. 13:22
20/24 anonim válasza:
És, ha pont 2 olyan fszklppal találkozik egy meleg, aki mondjuk úgy összeveri, hogy nem kel többet fel? Akkor igy járt? Csak azért mert meleg és pech-je volt? Mint a pécsi dokiknak? Egy ilyennek nem lenne szabad megtörténnie. Láttam egy videót nemrég, Londonban a metrón inzultáltak egy meleg párt -nem fizikai attrocitás volt, csak beszoltak nekik-, kb az egész metró kocsi egyszerre állt fel a védelmükre. Gondolom ez Magyarországon is tök igy nézne ki. Tutira...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!