Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trágyán etetett gombának...

Trágyán etetett gombának érzed magad?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 27. 23:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
8: MZP nem elég politikus, hogy ne mondjon olyan hasonlatot, amit az átlagszavazó nem ért meg, és könnyen ki lehet forgatni. Neki is az egyszerű emberek szintjére kellene lemenni, mint amilyenek a fideszes szavazók is, akiket a fidesz céloz.
2021. nov. 28. 07:51
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
Mikor megszólal MZP, a fideszesek örömtüzeket gyújtanak.
2021. nov. 28. 07:55
 13/22 anonim ***** válasza:
39%

Nem jó a hasonlat, amit Márki-Zay, - akiről azt sem tudtam 1 éve, hogy a világon van, pedig foglalkozok politikával- emleget. A gombának ez jó, a gomba így fejlődik szépen. Tehát, ha minket úgy tartanak, mint a gombákat, akkor mi fejlődünk.

A kijelentésében szereplő minden szót be kell helyettesíteni. Tehát mi, emberek lennénk a gombák, a trágyát is be kell, ha a gombát be helyettesítettük. Tehát ez a megfelelő táplálék, amit fogyasztunk, mondjuk az én esetemben csirke. A sötét pedig a körülmények, ami közt élünk. Bár a fény mértéke a gomba számára mellékes, világosban is fejlődik, csak a gombalegyek nehezebben találnak rá. Tehát a sötétség ideális a számára.

Na ezért nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos(mint pl én) hülyéskedik.

Ez az ember, Márki-Zay, ilyen paneleket használ, nem gondolja át, amiket mond, hogy van-e értelme. Az entellektuel emberek ezért nem szavaznak ilyen nímandokra, mert levágják, hogy logikátlan hülyeségeket beszél.

Tulajdonképpen azt mondja, hogy minket jól tartanak. De ezt ő nem vágja és a riporter vagy mi, csaj sem. És ilyen buták vannak vezető pozíciókban és jólfizető állásokban.

2021. nov. 28. 08:59
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

Megnéztem a videót.

Nem vagyok Márki-Zay szimpatizáns, de ott ő nem a magyar népet becsmérli, hanem szimbolikus szöveger használ.

Ez csak uszítás ellene.

2021. nov. 28. 10:25
 15/22 anonim ***** válasza:
63%

De ez Stefike agyának sok...vagy szándékosan hazudik, mert erre van megrendelése. (Valamiből meg csak élni kell)

2021. nov. 28. 10:28
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
15: az egész fideszsajtó csúsztatásokkal és hírhamisítással dolgozik. Náluk ez bevett dolog.
2021. nov. 28. 10:30
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Ez tény. Ilyen a fideszes erkölcs.

2021. nov. 28. 10:42
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
MZP egy dolgot nem ért még mindig. Az egyszerű szavazónak egyszerű üzenet kell. Ha azt hiszi hogy az ő szavazói magasabb intellektális képességekkel rendelkeznek mint a fidesz szavazók, akkor nagyot fog csalódni.
2021. nov. 28. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
#18 Pedig MZP szavazói nagy átlagban valóban magasabb intellektuális képességekkel rendelkeznek, mint a fideszes szavazók, és sokkal tájékozottabbak is. Ez vitathatatlan tény, még akkor is, ha a fideszes szavazók ezen megsértődnek. Viszont a Fidesz nagyon is jól mérte föl, hogy pont az egyszerűbb szavazók tömegeinek megszólításával lehet választást nyerni.
2021. nov. 28. 14:45
 20/22 anonim ***** válasza:
23%

11#

*MZP nem elég okos, hogy ne mondjon olyan hasonlatot

2021. nov. 28. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!