Nem jó a hasonlat, amit Márki-Zay, - akiről azt sem tudtam 1 éve, hogy a világon van, pedig foglalkozok politikával- emleget. A gombának ez jó, a gomba így fejlődik szépen. Tehát, ha minket úgy tartanak, mint a gombákat, akkor mi fejlődünk.
A kijelentésében szereplő minden szót be kell helyettesíteni. Tehát mi, emberek lennénk a gombák, a trágyát is be kell, ha a gombát be helyettesítettük. Tehát ez a megfelelő táplálék, amit fogyasztunk, mondjuk az én esetemben csirke. A sötét pedig a körülmények, ami közt élünk. Bár a fény mértéke a gomba számára mellékes, világosban is fejlődik, csak a gombalegyek nehezebben találnak rá. Tehát a sötétség ideális a számára.
Na ezért nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos(mint pl én) hülyéskedik.
Ez az ember, Márki-Zay, ilyen paneleket használ, nem gondolja át, amiket mond, hogy van-e értelme. Az entellektuel emberek ezért nem szavaznak ilyen nímandokra, mert levágják, hogy logikátlan hülyeségeket beszél.
Tulajdonképpen azt mondja, hogy minket jól tartanak. De ezt ő nem vágja és a riporter vagy mi, csaj sem. És ilyen buták vannak vezető pozíciókban és jólfizető állásokban.
Megnéztem a videót.
Nem vagyok Márki-Zay szimpatizáns, de ott ő nem a magyar népet becsmérli, hanem szimbolikus szöveger használ.
Ez csak uszítás ellene.
De ez Stefike agyának sok...vagy szándékosan hazudik, mert erre van megrendelése. (Valamiből meg csak élni kell)
Ez tény. Ilyen a fideszes erkölcs.
11#
*MZP nem elég okos, hogy ne mondjon olyan hasonlatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!