Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért akkora...

Magyarországon miért akkora gáz kommunistának lenni?

Figyelt kérdés

Itt vannak pl a görögök.

[link]

2021. nov. 27. 15:14
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Ideje lenne kilépni a buborékból kérdező, a kommunizmusban az egyenlőség írmagja sincs meg, kb minden haveri alapon ment a nagyobb posztok betöltésénél. Az meg hogy 10 méteres elvtársi képeket helyébbnekvalónak tartod mint a saját nemzeted több száz/ezer éves szimbólumait az eléggé beteges...Ugye kicsit sem furcsa, hogy a legvéresebb kezü, hazai kommunisták mind zsidók vagy szabadkőművesesek. Rákosi (rosenfeld) mátyás, kohn béla és a többi..
2021. nov. 27. 18:02
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Nyugaton jóléti intézkedéseket már azelőtt bevezettek, hogy a komcsijaid megjelentek volna, méghozzá a szocdemek, de ne zavartasd magad efféle apróságokkal.

2021. nov. 27. 18:21
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

2.

M8t szólnal hozzá ha kolompárékbodamennenek hozzád és kirúgnanak a sajat lakadodból? Mert hozzajuk kepest burzsuj vagy.

Majd azt mondjuk rá mi is hogy jól tettek! 🤣🤣🤣

2021. nov. 27. 18:50
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
22-nek szólt az előző...
2021. nov. 27. 18:52
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem, holnap számíthatunk egy másik hasonló jellegű kérdésre csak azért, hogy minél több oltást kapjon.
2021. nov. 27. 20:00
 36/42 A kérdező kommentje:

Én nem a nemzeti szimbólumokban, hanem a dolgozók internacionalista szövetségében hiszek. A különbség, hogy ti jobboldaliak a világot nemzetekben látjátok. Én a világot nem nemzetekben, hanem társadalmi osztályokban látom. Számomra nem a nemzet egysége, hanem a kizsákmányolt osztályok egysége a fontos. A román dolgozó ugyan úgy szövetséges, mint a magyar dolgozó és a magyar tőkés éppúgy ellenség, mint a román tőkés.

A nacionalizmus a korábbi évszázadokban a burzsoázia eszköze volt a dolgozó nép elnyomására.

A jelenkorban pedig az LMBTQ-propaganda szolgál erre a célra. Egy mesterséges feszültséget generálnak, aminek célja az osztályharc forradalmi lángjának kioltása.

Amíg a transzneműek többletjogokat követelnek és a konzervatívok a hagyományos szexualitás értékrendjét féltik, addig sem veszik észre, hogy a kizsákmányoló burzsoázia az igazi ellenség, aki az egész feszültséget szította.

2021. nov. 28. 16:34
 37/42 A kérdező kommentje:

Nincs saját lakásom, albérletben lakok, a lakbért pedig fizethetem a kizsákmányoló, kapitalista bérbeadónak.

A kolompárok a szocializmusban közveszélyes munkakerülő minősítést kaptak volna. És csak szólok, hogy a szocializmusban sokkal könnyebb volt saját lakáshoz jutni, mint manapság.

Nagyszüleim felépítettek egy kockaházat, én meg a jelen kilátások szerint életem végéig albérletben lakhatok.

2021. nov. 28. 16:37
 38/42 anonim ***** válasza:
25%

Na igen,a kapitalizmusban nem fog tőled elvenni senki,hiszen esélyed sem lesz megszerezni semmit.

Felverik mesterségesen az ingatlanárakat az adófizetők pénzéből,hogy egy szűk réteg még gazdagabb legyen,másoknak meg életük végéig marad a robotolás.

És akkor még ezek kommunistáznak másokat,akik az adófizetők pénzén növelik mesterségesen a burzsoázia vagyonát.

2021. nov. 28. 16:46
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Szóval felmenőid felhúztak egy kockaházat, te meg albérletben kuporogsz?

Nekem itt valami nem kerek...

2021. nov. 28. 17:12
 40/42 Jeffrey Spender ***** válasza:

Kérdéskiíró, te továbbra sem vagy hajlandó megérteni, hogy Lenin / Sztálin / Rákosi / Maó / Enver Hodzsa / Ceausescu azok is ugyanolyan Kizsákmányolók voltak, mint az előző garnitúra.

Fegyverrel elkergették az uralkodókat / demokratákat / és arisztokratákat, és a saját embereiekkel költöztek be, megalakítva a Kommunista Nemességet, közben a Nép ugyanúgy megmaradt Proletároknak.

Ahogy Sztálin egyre feljebb jutott a kommunista uralkodó elitben, anyját egy kaukázusi palotában helyezte el, ami korábban egy cári helytartóé volt.

N. Kipsidze, egy orvos, aki öregkorában kezelte Geladzét, visszaemlékezett rá, hogy Sztálin megkérdezte a találkozásukkor:

– Miért bántottál olyan keményen?

– Attól sikerültél ilyen jóra – válaszolta Keke, aztán visszakérdezett:

– Joszif, pontosan most mi is vagy te?

– Emlékszel a cárra? Nos, olyasmi vagyok, mint a cár – válaszolta Sztálin.

– Jobb lett volna, ha pap lesz belőled! – torkolta le az anyja.[6]

És Sztálin rémuralmán 20 millió ember élete száradt, és az erőltetett iparosítás és a folyamatos koncepciós perek.

Kérdező, te nem vagy komplett, hogy Mocskos kizsákmányolózol közben a kommunista példaképeid téged is kényszermunkatáborozni küldtek volna.

2021. nov. 28. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!