Magyarországon miért akkora gáz kommunistának lenni?
Nyugaton jóléti intézkedéseket már azelőtt bevezettek, hogy a komcsijaid megjelentek volna, méghozzá a szocdemek, de ne zavartasd magad efféle apróságokkal.
2.
M8t szólnal hozzá ha kolompárékbodamennenek hozzád és kirúgnanak a sajat lakadodból? Mert hozzajuk kepest burzsuj vagy.
Majd azt mondjuk rá mi is hogy jól tettek! 🤣🤣🤣
Én nem a nemzeti szimbólumokban, hanem a dolgozók internacionalista szövetségében hiszek. A különbség, hogy ti jobboldaliak a világot nemzetekben látjátok. Én a világot nem nemzetekben, hanem társadalmi osztályokban látom. Számomra nem a nemzet egysége, hanem a kizsákmányolt osztályok egysége a fontos. A román dolgozó ugyan úgy szövetséges, mint a magyar dolgozó és a magyar tőkés éppúgy ellenség, mint a román tőkés.
A nacionalizmus a korábbi évszázadokban a burzsoázia eszköze volt a dolgozó nép elnyomására.
A jelenkorban pedig az LMBTQ-propaganda szolgál erre a célra. Egy mesterséges feszültséget generálnak, aminek célja az osztályharc forradalmi lángjának kioltása.
Amíg a transzneműek többletjogokat követelnek és a konzervatívok a hagyományos szexualitás értékrendjét féltik, addig sem veszik észre, hogy a kizsákmányoló burzsoázia az igazi ellenség, aki az egész feszültséget szította.
Nincs saját lakásom, albérletben lakok, a lakbért pedig fizethetem a kizsákmányoló, kapitalista bérbeadónak.
A kolompárok a szocializmusban közveszélyes munkakerülő minősítést kaptak volna. És csak szólok, hogy a szocializmusban sokkal könnyebb volt saját lakáshoz jutni, mint manapság.
Nagyszüleim felépítettek egy kockaházat, én meg a jelen kilátások szerint életem végéig albérletben lakhatok.
Na igen,a kapitalizmusban nem fog tőled elvenni senki,hiszen esélyed sem lesz megszerezni semmit.
Felverik mesterségesen az ingatlanárakat az adófizetők pénzéből,hogy egy szűk réteg még gazdagabb legyen,másoknak meg életük végéig marad a robotolás.
És akkor még ezek kommunistáznak másokat,akik az adófizetők pénzén növelik mesterségesen a burzsoázia vagyonát.
Szóval felmenőid felhúztak egy kockaházat, te meg albérletben kuporogsz?
Nekem itt valami nem kerek...
Kérdéskiíró, te továbbra sem vagy hajlandó megérteni, hogy Lenin / Sztálin / Rákosi / Maó / Enver Hodzsa / Ceausescu azok is ugyanolyan Kizsákmányolók voltak, mint az előző garnitúra.
Fegyverrel elkergették az uralkodókat / demokratákat / és arisztokratákat, és a saját embereiekkel költöztek be, megalakítva a Kommunista Nemességet, közben a Nép ugyanúgy megmaradt Proletároknak.
Ahogy Sztálin egyre feljebb jutott a kommunista uralkodó elitben, anyját egy kaukázusi palotában helyezte el, ami korábban egy cári helytartóé volt.
N. Kipsidze, egy orvos, aki öregkorában kezelte Geladzét, visszaemlékezett rá, hogy Sztálin megkérdezte a találkozásukkor:
– Miért bántottál olyan keményen?
– Attól sikerültél ilyen jóra – válaszolta Keke, aztán visszakérdezett:
– Joszif, pontosan most mi is vagy te?
– Emlékszel a cárra? Nos, olyasmi vagyok, mint a cár – válaszolta Sztálin.
– Jobb lett volna, ha pap lesz belőled! – torkolta le az anyja.[6]
És Sztálin rémuralmán 20 millió ember élete száradt, és az erőltetett iparosítás és a folyamatos koncepciós perek.
Kérdező, te nem vagy komplett, hogy Mocskos kizsákmányolózol közben a kommunista példaképeid téged is kényszermunkatáborozni küldtek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!