Oltottak, ti most mentek rögtön a harmadik oltásért vagy vártok még pár hónapot, bíztok benne hogy 2 oltás egy évig elég?
"Soha nem megyek még az elsőért sem."
Ezzel én is így vagyok és mindet letöltendőre ítélném aki egyet beadat magának. Minimum három évre.
#1, #2: nem csodálkozok rajtatok. Még a kérdést sem sikerült felfognotok :)
Nekem amúgy még van egy kis időm a javasolt fél évig, és majd ellenanyag-szinttől teszem függővé a mikort.
Igazából most már itt vagyunk a hullám közepén, a tavaszira én most már nem adatok rá egy újabbat, mert akkor következő tavasszal megint mehetek.
Azért valami határt kell szabni ennek is, mert a mai napig senki nem vállal felelősséget semmiért, csak tolják be az emberekbe.
A professzorok meg maguknak ellentmondva nyilatkoznak hol ezt, hol azt (kezdve ott, hogy egészséges ember ne hordjon maszkot, folytatva sokszor sokféleképp, aztán nem is olyan rég, hogy nem lesz 4. hullám, aztán a kormány hogy az oltás elég, nem kell maszk... most már mégiscsak kell maszk...)
Amelyik szakértő celebeskedik, meg beszél össze-vissza a bulvár címlapokért, meg lájkokért én ezt valamilyen formában most már szankcionálnám, mert az emberek már azért nem hisznek el semmit, mert már annyi hazugságot hallottak.
"de ez már túl sok véletlen, mert a kollégáim is hasonlóan vannak."
"Elhiszem". Főleg azért, mert valamiért az én ismerőseim közül senki sem panaszkodik ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!