A jobboldaliak miért tartják élősködőnek a munkavállalókat, amikor pont hogy a vállalkozók és a burzsoázia él abból, hogy a másik dolgozik?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 21:23
11/38 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok, végzős vagyok.
Ha elmegyek dolgozni egy multihoz, ugyan úgy kizsákmányolt leszek, mint egy gyári munkás.
2021. nov. 24. 22:19
12/38 anonim válasza:
#11: Akkor ne menj dolgozni - ilyen egyszerű.
13/38 A kérdező kommentje:
Kell a pénz.
Meg el kell tartanom a rajtam élősködő munkáltatót.
2021. nov. 24. 22:36
14/38 anonim válasza:
#11 Éhen dögölni jobb?
Vagy mit kell tennie egy diplomásnak szerinted?
Az meg elég szomorú hogy egy egyetemre járónak ekkora marhaságok járnak a fejében.
15/38 anonim válasza:
Ugye bölcsész leszel ha végeztél? Mert hogy közgazdász nem az fix
16/38 anonim válasza:
Várjuk válaszod a probléma megoldására.....
17/38 anonim válasza:
Náluk sajna hatalmas nagy gondok vannak a fedélzeten, hogy mindig valakit kineveznek hibásnak.
18/38 anonim válasza:
#13: Kell a pénz, de irtózol a munkától?
Akkor áruld a tested.
19/38 A kérdező kommentje:
Karl Marx is közgazdász volt.
Nem, nem jobb éhen dögleni. De botrányosak a pályakezdő fizetések.
Én felismertem azt, hogy kizsákmányolnak. Törődjek ebbe bele? Dolgozzak azért, hogy a külföldi pénzember gazdagodjon? Én meg érjem be szaros 450 bruttóval? Megalázó..
2021. nov. 24. 22:47
20/38 anonim válasza:
A mekiben bruttó 180-ért biztos jobb lenne.....de ti kommunisták telhetetlenek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!