Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a mai járványügyi...

Mit szóltok a mai járványügyi adatokhoz?

Figyelt kérdés
6518 új fertőzött, 171 új halott, 6830-an kórházban, 663-an lélegeztetőgépen.

2021. nov. 23. 12:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
Azért az bravúr, hogy a felére csökkenő számok is ilyen reakciókat váltanak ki a rettegőkből. Ennek már köze nincs a józan realitásokhoz.
2021. nov. 23. 13:23
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

Az eddigi hullámok során oltakozás nélkül is jobban álltunk :D

Az ótás múkódik :D

2021. nov. 23. 13:33
 13/25 anonim ***** válasza:
40%
Az nem jut el a köznép tudatáig már egy éve, hogy ha néhány vírus jut a szervezetébe azt simán elintézi az immunrendszer. Ha viszont egy fertőzöttel van közös légtérben ráadásul maszk nélkül és letüdőz egy fél köbméter vírust akkor ez a szemét olyan gyorsan szaporodik a tüdőben hogy nem tudja megállítani az immunrendszer de még sokszor az oltás által létrehozott védettség sem.
2021. nov. 23. 13:38
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon katasztrófa.
2021. nov. 23. 13:55
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
Sose nézem ezeket. Minek? Semmi hatással az életemre, hogy éppen mennyit írnak ki.
2021. nov. 23. 14:54
 16/25 anonim ***** válasza:
97%

Pont ma adtam egy hasonló választ mint amit erre is lehetne, valahogy eltűnt a kérdés is, egyúttal a válaszom is...

A lényege, nincs kedvem újraírni, egy évvel ezelőtti adatokat ha megnézitek, 0% oltottsággal KEVESEBB volt a napi fertőzöttszám, és a halottak száma is!! Erre fel, manapság 1.5-2x annyi a napi fertőzött, 60+%-os átoltottság mellett. Akkor mégis mi a f@sz van? Az oltás működik, Magyarország működik? Egyik sem.

Tessék meg lehet nézni a koronavirus.gov.hu oldalt, ott le van feketén-fehéren írva minden, csak vissza kell menni a százvalahanyadik oldalra. Kereső címsorba átírod az oldalszámot és odaugrik...

2021. nov. 23. 15:07
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

Egyre több a beteg mióta oltanak gőzerővel :D

Aki meg ezek után oltasert megy annak minden jót és egészségére váljék

Jó bátorságuk van :D

Mindenhol emelkedik a szám drasztikusan mióta nőtt az oltottak száma hmmm

Érdekes hogy ez hogy nem tűnik fel egyeseknek?Nem értem

2021. nov. 23. 15:22
 18/25 anonim ***** válasza:
31%

egyszeru a valasz erre is: delta varians agressziv... ennyi le van tudva

es persze sorosbrusszrlgyurcsanymigransoltatlanok

2021. nov. 23. 16:10
 19/25 anonim ***** válasza:
22%
Elkellenének erősebb korlátozások és persze távoktatás, főképp az egyetemeken.
2021. nov. 23. 16:32
 20/25 anonim ***** válasza:
75%

35 évig TV-ztem intenzíven, akkor éreztem úgy, hogy "kiolvastam" már a TV-t. Nem tud újat mutatni.

1 éve derült ki, hogy a Dominion szoftver az, ami gyártja a választási eredményeket és nemzetközi forgalomban van, tehát adják-veszik a "kormányok" a saját "győzelmük" bebiztosítására.

Az is kiderült, hogy a 3,5 évvel ezelőtti "választások" során is ezt alkalmazták Magyarországon.

10 hónapja kiderült, hogy ugyanez a szoftver generálja a járványadatokat.

(Nézd meg a Litkai-paródiát!)

Nem érdekelnek az aktuálisan hazudott járványadatok.

2021. nov. 23. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!