Mit szóltok a mai járványügyi adatokhoz?
Az eddigi hullámok során oltakozás nélkül is jobban álltunk :D
Az ótás múkódik :D
Pont ma adtam egy hasonló választ mint amit erre is lehetne, valahogy eltűnt a kérdés is, egyúttal a válaszom is...
A lényege, nincs kedvem újraírni, egy évvel ezelőtti adatokat ha megnézitek, 0% oltottsággal KEVESEBB volt a napi fertőzöttszám, és a halottak száma is!! Erre fel, manapság 1.5-2x annyi a napi fertőzött, 60+%-os átoltottság mellett. Akkor mégis mi a f@sz van? Az oltás működik, Magyarország működik? Egyik sem.
Tessék meg lehet nézni a koronavirus.gov.hu oldalt, ott le van feketén-fehéren írva minden, csak vissza kell menni a százvalahanyadik oldalra. Kereső címsorba átírod az oldalszámot és odaugrik...
Egyre több a beteg mióta oltanak gőzerővel :D
Aki meg ezek után oltasert megy annak minden jót és egészségére váljék
Jó bátorságuk van :D
Mindenhol emelkedik a szám drasztikusan mióta nőtt az oltottak száma hmmm
Érdekes hogy ez hogy nem tűnik fel egyeseknek?Nem értem
egyszeru a valasz erre is: delta varians agressziv... ennyi le van tudva
es persze sorosbrusszrlgyurcsanymigransoltatlanok
35 évig TV-ztem intenzíven, akkor éreztem úgy, hogy "kiolvastam" már a TV-t. Nem tud újat mutatni.
1 éve derült ki, hogy a Dominion szoftver az, ami gyártja a választási eredményeket és nemzetközi forgalomban van, tehát adják-veszik a "kormányok" a saját "győzelmük" bebiztosítására.
Az is kiderült, hogy a 3,5 évvel ezelőtti "választások" során is ezt alkalmazták Magyarországon.
10 hónapja kiderült, hogy ugyanez a szoftver generálja a járványadatokat.
(Nézd meg a Litkai-paródiát!)
Nem érdekelnek az aktuálisan hazudott járványadatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!