A Fidesz miért támadja ilyen durván Jakab Pétert, amikor az előválasztás óta ő már fogatlan oroszlán?
Figyelt kérdés
Bors...2021. nov. 22. 19:43
11/40 anonim válasza:
Azért mert ki mondja az igazat ficsurok,meg ennyi bünözö között még nem volt.Orbán meg soha nem válaszol a kérdéseire.Már azt is kérdezte töle tud Magyarul mert nem is arrol beszél amit feltetek neki.Hanem ilyen nem válto ovodások, meg a nyugaton nincs áram baromságokat mond.Én is kételkedem hogy, Orbán józan vagy drogozik.Mert ezt a sok hülyeség csak igy lehet ki találni.Meg 40% áram nyugatrol jön istenem miért mindig tolvajok meg elmebetegek kap ez ország.Már az amerikai elnők is jobb ennél pedig csak aludni szokot.
12/40 anonim válasza:
Ha Jakab és Orbán közül kellene választanom, akkor 10% hogy Jakabot választanám!!! Ő nem akkora tolvaj mint Orbán!
13/40 anonim válasza:
#12 cserébe viszont egy hisztis bohóc
14/40 anonim válasza:
A Fidesz mindenkit támad, akitől fél!!!
És az, hogy Jakabtól félnek, azt nem csodálom..
15/40 anonim válasza:
Mert Jakab kimeri mondani az igazságot ami fáj a Fidesznek
16/40 anonim válasza:
Aha.
Szóval nem az a baj, hogy Jakab visszaélt a képviselői javadalmakkal, hogy meglopta a társadalmat, hogy csalt, hanem az hogy ezt napvilágra hozták és nem hagyják elsunnyogni.
Nem semmi erkölcseitek vannak. Most már értem miért kell nektek az elqró és társai.
17/40 anonim válasza:
Az előválasztás előtt még titkos esélyes volt, gondolom készült egy csomó lejárató anyag, azt a sok ppt, docx fájlt meg mégsem szabad csak úgy egyszerűen a tűzre vetni.
18/40 anonim válasza:
Mi a baj ezzel? Akkor is így fel voltál háborodva, mikor Borkai kettyintését tették világszenzációvá? Ha az közügy volt, ez is az.
19/40 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy mire számított, mikor ekkora hévvel szájalt Orbánnak?Neki úgy kéne élnie, hogy ne találjanak rajta fogást, mert ez borítékolható volt, hogy bosszúból lejáratják majd.
20/40 anonim válasza:
14 Jakab magát is lejáratja, tőle biztos nem tart Orbán.Ez egyszerűen egy fricska volt a nagy szája miatt.
Nem, nem vagyok Fideszes.De ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!