Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért támadja ilyen...

A Fidesz miért támadja ilyen durván Jakab Pétert, amikor az előválasztás óta ő már fogatlan oroszlán?

Figyelt kérdés
Bors...

2021. nov. 22. 19:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
64%
Azért mert ki mondja az igazat ficsurok,meg ennyi bünözö között még nem volt.Orbán meg soha nem válaszol a kérdéseire.Már azt is kérdezte töle tud Magyarul mert nem is arrol beszél amit feltetek neki.Hanem ilyen nem válto ovodások, meg a nyugaton nincs áram baromságokat mond.Én is kételkedem hogy, Orbán józan vagy drogozik.Mert ezt a sok hülyeség csak igy lehet ki találni.Meg 40% áram nyugatrol jön istenem miért mindig tolvajok meg elmebetegek kap ez ország.Már az amerikai elnők is jobb ennél pedig csak aludni szokot.
2021. nov. 22. 20:18
 12/40 anonim ***** válasza:
44%
Ha Jakab és Orbán közül kellene választanom, akkor 10% hogy Jakabot választanám!!! Ő nem akkora tolvaj mint Orbán!
2021. nov. 22. 20:25
 13/40 anonim ***** válasza:
61%
#12 cserébe viszont egy hisztis bohóc
2021. nov. 22. 20:34
 14/40 anonim ***** válasza:
51%

A Fidesz mindenkit támad, akitől fél!!!

És az, hogy Jakabtól félnek, azt nem csodálom..

2021. nov. 22. 20:34
 15/40 anonim ***** válasza:
56%
Mert Jakab kimeri mondani az igazságot ami fáj a Fidesznek
2021. nov. 22. 20:43
 16/40 anonim ***** válasza:
37%

Aha.

Szóval nem az a baj, hogy Jakab visszaélt a képviselői javadalmakkal, hogy meglopta a társadalmat, hogy csalt, hanem az hogy ezt napvilágra hozták és nem hagyják elsunnyogni.

Nem semmi erkölcseitek vannak. Most már értem miért kell nektek az elqró és társai.

2021. nov. 22. 21:04
 17/40 anonim ***** válasza:
68%
Az előválasztás előtt még titkos esélyes volt, gondolom készült egy csomó lejárató anyag, azt a sok ppt, docx fájlt meg mégsem szabad csak úgy egyszerűen a tűzre vetni.
2021. nov. 22. 21:30
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj ezzel? Akkor is így fel voltál háborodva, mikor Borkai kettyintését tették világszenzációvá? Ha az közügy volt, ez is az.
2021. nov. 22. 21:46
 19/40 anonim ***** válasza:
79%
Én csak azt nem értem, hogy mire számított, mikor ekkora hévvel szájalt Orbánnak?Neki úgy kéne élnie, hogy ne találjanak rajta fogást, mert ez borítékolható volt, hogy bosszúból lejáratják majd.
2021. nov. 22. 22:33
 20/40 anonim ***** válasza:
76%

14 Jakab magát is lejáratja, tőle biztos nem tart Orbán.Ez egyszerűen egy fricska volt a nagy szája miatt.

Nem, nem vagyok Fideszes.De ez tény.

2021. nov. 22. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!