Momentum szavazók! Hogyan értékeltétek azt, hogy az előválasztás 2. fordulójában a pártotok Márki-Zay Pétert támogatta?
Én örültem neki.
A háromból két esélyes jelölt volt csak, Karácsony meg inkább maradjon főpolgármester, őt ne szedjük ki a székéből.
Szerintem helyes döntést hoztak és ezzel megmutatták, hogy az ország és a kormányváltás érdekeit tartják szem előtt, és nem a sajátjukét.
Most nem annak az ideje van, hogy marakodjanak, hogy Dobrev Klára, vagy Karácsony Gergely, vagy Fekete-Győr András jobb lett volna, mint Márki-Zay Péter.
Most annak van itt az ideje, hogy a sok ex-jelölt egyként beállva MZP mögé kísérletet tegyen és minden erejét belefeccelje abba, hogy megtörténjék a váltás.
Utána azok, akik most szószólói az ellenzéki tömörülésnek, azok -amennyiben megnyerték ezt a gigászi csatát, és megtörtént a kormányváltás - úgyis el fogják osztani maguk között a helyeket, és hidd el, minden vezető politikusnak jutni fog valamilyen szószólói hely, ilyen tárca, olyan tárca, ilyen miniszter, olyan miniszter, ilyen államtitkár, olyan államtitkár, stb.
De most nem annak van itt az ideje, hogy azon filózzon, hogy ez majd, akkor hogy fog lenni. Most annak van itt az ideje, hogy összefogás szülessen, és kitoljanak egy embert, akinek a neve még nem lett beszennyezve, elhasználva, aki tud szólni valamelyest azokhoz Orbánban csalódottakhoz, akik valamelyest mégis jobboldaliak.
Szóval szerintem helyes döntés volt MZP. Aztán ha veszít, akkor borítékolhatóan marad minden úgy, ahogy most van, ha meg nyer(de nem nyeri magát agyon), akkor meg talán jön egy eleinte valószínűleg pokoli nehéz,de a mostaninál talán szebb, új világ(ami persze messze nem jelenti azt, hogy kolbászból fonják majd a kerítést, mert ez marhaság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!