Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány hazudik az oltottak...

A kormány hazudik az oltottak halálozásáról?

Figyelt kérdés
Nehezen tudom elképzelni, a halálozási listát nézve hogy ez a sok 60+os személy mind oltatlan lett volna. Szerintem a nagy részüknek biztos, hogy beadtak legalább 2 oltást. Onnan gondolom, hogy ez a korosztály még bőven a régi rendszerben szocializálódott, és nem nagyon mernek ellentmondani a hatalomnak, meg annak, amit a tvben látnak. Tisztelet a kivételnek természetesen. Tehát szerintem a legtöbb magától oltatott, a többire meg a háziorvosa rátukmálta. Lehet egy nagyon elenyésző % akik maradtak oltatlanul. Hazudik a kormány ezzel kapcsolatban ezek szerint? Sőt, a legtöbb kormány akkor az EUban valószínűleg. Kinek mi a tapasztalata az idős ismerősei körében?
2021. nov. 22. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk a kórházban, 20% oltatlan és 80% oltott van jelenleg.
2021. nov. 22. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
A 9-es nagyon jól leírta, nem értem miért pontozták le ennyire.
2021. nov. 22. 18:25
 13/13 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Orvosok többször elmondták az intenzíven és lélegtetőn lévők nagy része oltatlan. Van oltott is csak jóval nagyobb eséllyel kerül ki onnan mint egy oltatlan. De az oltásellenesek a saját szemüknek se hinnének
2021. nov. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!